gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Η τρέλα δε κοιτά ηλικία Respect! 1 Γιώργος
ekim Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 @ez Αυτή η ωμή προσέγγιση (έτσι την αντιλαμβάνομαι εγώ) είναι πολύ του γούστου μου. Πολύ ωραία προσέγγιση Δάσκαλε αν μπορείς πες μας και με τι ενισχυτή παίζεις και σε τι ρυθμίσεις μπας και μάθουμε τίποτα. @gkourmoul1 Γιώργο πολύ ωραίος και ο δικός σου ήχος, μου άρεσε περισσότερο με τον marshall. Πόσο δύσκολο είναι ρε φίλε να καταφέρεις να συνδυάσεις τόσα πολλά πετάλια να δουλεύουν ομαλά ταυτόχρονα 1
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, ekim είπε Πόσο δύσκολο είναι ρε φίλε να καταφέρεις να συνδυάσεις τόσα πολλά πετάλια να δουλεύουν ομαλά ταυτόχρονα Το κάθε πετάλι δίδει διαφορετικά πραγματα στον ήχο. Εάν ξέρεις το κάθε πετάλι (ή ενισχυτής) σε τι "υστερεί", τότε μπορείς να το "συμπληρώσεις" με στοιχεία από άλλο πετάλι. Προϋποθετει να γνωρίζεις τον εξοπλισμό σου. 1 Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 56 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Το κάθε πετάλι δίδει διαφορετικά πραγματα στον ήχο. Εάν ξέρεις το κάθε πετάλι (ή ενισχυτής) σε τι "υστερεί", τότε μπορείς να το "συμπληρώσεις" με στοιχεία από άλλο πετάλι. Προϋποθετει να γνωρίζεις τον εξοπλισμό σου. προϋποθετει να είσαι πεταλογνώστης. Αν δεν είσαι είσαι πεταλοψαράς. Ρίχνεις και ό,τι έρθει με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Αν δεν είσαι είσαι πεταλοψαράς. Ρίχνεις και ό,τι έρθει Μα το γνώθι στα πετάλια σου έρχεται ύστερα από πεταλοψάρεμα, και πολλες δοκιμές. Δεν έρχεται ουρανοκατέβατη η γνώση. Είναι κάτι το διαρκώς εξελισσόμενο. 1 Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Γι αυτο λενε αν δεν βρεξεις κωλο ψαρι δεν τρως με σήμα το μπιφτέκι
Guru ez Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Guru Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, ekim είπε @ez Αυτή η ωμή προσέγγιση (έτσι την αντιλαμβάνομαι εγώ) είναι πολύ του γούστου μου. Πολύ ωραία προσέγγιση Δάσκαλε αν μπορείς πες μας και με τι ενισχυτή παίζεις και σε τι ρυθμίσεις μπας και μάθουμε τίποτα. @gkourmoul1 Γιώργο πολύ ωραίος και ο δικός σου ήχος, μου άρεσε περισσότερο με τον marshall. Πόσο δύσκολο είναι ρε φίλε να καταφέρεις να συνδυάσεις τόσα πολλά πετάλια να δουλεύουν ομαλά ταυτόχρονα Ευχαριστώ, με τον Zinky Velveteen σε ένταση δωματίου, 3 ρυθμίσεις έχει όλες κι όλες , το gain είναι τέρμα και το tone κομμένο (τα πρίμα έρχονται απο το treble booster). 1 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση