MakisSRV Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, geka είπε για ψηφιακό καλό είναι. μόλις σήμερα το πρωί έψαχνα έτσι για το χάζι univibe πετάλια αναλογικά που μπορούν να βρεθούν στην αγορά σήμερα. Πέρα από του jam ποιο είναι στανταράκι των ημερών μας αν ξέρει κάποιος ας πει Πολλά εξαιρετικά: Τα καλύτερα Formula B Vintage Vibe Deluxe R Weaver Violet Vibe Argenziano effeti Gypsy Vibe Tinsley audio Sir Henry Όλα κατά παραγγελία απευθείας προς τους κατασκευαστές. Όλοι προσβάσιμοι μέσω των social. Τιμές από 350 μέχρι 550-600 ευρώ. 1
ekim Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, geka είπε Πέρα από του jam ποιο είναι στανταράκι των ημερών μας αν ξέρει κάποιος ας πει Είχα για αρκετό καιρό το vl micro vibe και ήταν εξαιρετικό καθώς ήταν γνήσιο αναλογικό univibe με photoshells, χωρίς φρου φρου και αρώματα και πολύ οικονομικό. Το retro vibe είναι επίσης εξαιρετικό και το χρησιμοποιώ επίσης αρκετό καιρό. Υπάρχει και το εξαιρετικό pedal pawn gypsy vibe αλλά πολλααα τα λεφτά και προσωπικά δεν μπορώ να αντιληφθώ αν τα αξίζει. Γενικά στα univibe ξεφεύγει η κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι και δεν ξέρω αν όντως υπάρχει διαφορά από ένα σημείο και μετά 1
geka Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 https://www.argenzianoeffetti.com/product-page/gypsyvibe Μονο 940 ευρω. Τζαμπα πραμα
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, geka είπε https://www.argenzianoeffetti.com/product-page/gypsyvibe Μονο 940 ευρω. Τζαμπα πραμα Άμα θέλεις, εγώ στο κάνω με την φωνή για 900 ευρώ μόνο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
geka Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άμα θέλεις, εγώ στο κάνω με την φωνή για 900 ευρώ μόνο. Σε παιρνει να παμε 700; αλλα θα νιαουριζεις ωραια αλα 60s 1
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, MakisSRV είπε Πολλά εξαιρετικά: Τα καλύτερα Formula B Vintage Vibe Deluxe R Weaver Violet Vibe Argenziano effeti Gypsy Vibe Tinsley audio Sir Henry Όλα κατά παραγγελία απευθείας προς τους κατασκευαστές. Όλοι προσβάσιμοι μέσω των social. Τιμές από 350 μέχρι 550-600 ευρώ. γιατί όχι το fulltone? 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, geka είπε Σε παιρνει να παμε 700; αλλα θα νιαουριζεις ωραια αλα 60s Κάτσε ρε φίλως. Άμα θέλεις με 700, να πα να πάρεις ντο πεντάλι ασούμε. Είπαμε να κάνουμε μια καλή τιμή, αλλά αφτό είναι ξεφτίλα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
geka Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 Καλως. Θα λειτουργει το τραβηγμα του αυτιου σαν expression ομως. Συνηθως ετσι παιζω σε πεταλια mod . Σε ανθρωπους πρωτη φορα:))) 2
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, geka είπε Καλως. Θα λειτουργει το τραβηγμα του αυτιου σαν expression ομως. Συνηθως ετσι παιζω σε πεταλια mod . Σε ανθρωπους πρωτη φορα:))) Κανένα πρόβλημα. Μόνο μην μου πατήσεις την μύτη για power on. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 OP Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άμα θέλεις, εγώ στο κάνω με την φωνή για 900 ευρώ μόνο. Προτιμάς μπαταρία ή καλώδιο?? 3 Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση