Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 Administrator Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 Όπως "διάβασα" στο ποστ της Fender Japan, οι Ιάπωνες θα κυκλοφορήσουν την σειρά Junior με κιθάρες και μπάσα με τα εξής χαρακτηριστικά. Θα έχουν ελαφρώς μικρότερα σώματα, περίπου στο 94% του τυπικού μεγέθους για τα περισσότερα μοντέλα. 24″ κλίμακα για τις κιθάρες και 30″ για τα μπάσα, ενώ θα είναι βαμμένες με σατέν χρώματα! Η Stratocaster και το Jazz Bass θα είναι σκαμμένες (chambered αλα Gibson Weight Relief) και σε συνδυασμό με το μικρότερο μέγεθος θα τις κάνει πούπουλο. Το ξύλο επιλογής για τα σώματα είναι Basswood. Αν και οι τιμές είναι σχετικά τσιμπημένες κοντά στα 1000 δολάρια και να τις θέλαμε δεν πρόκειται να τις δούμε καθως θα είναι αποκλειστικά για την Ιαπωνική αγορά. Οι Ιάπωνες έχουν μια λατρεία στα μικρά και ειδικά μοντέλα (είτε είναι αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες κ.α.) που τα προορίζουν μόνο για εσωτερική κατανάλωση. Αν και με κεντρίζει να πιάσω μια τέτοια Strat, ένα Jazz bass της σειράς πολύ το ζηλεύω. 1 Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 έχει pre-order? με σήμα το μπιφτέκι
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 OP Administrator Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 Αφου σε λέω πως δεν εξάγουν. Live and let Live.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 49 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Αφου σε λέω πως δεν εξάγουν. Ευκαιρία για ένα ταξιδάκι. Τέτοια εποχή που ανθίζουν οι κερασιές, είναι μαγεία στην Ιαπωνία all this has happened before and will happen again
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ευκαιρία για ένα ταξιδάκι. Τέτοια εποχή που ανθίζουν οι κερασιές, είναι μαγεία στην Ιαπωνία https://el.wikipedia.org/wiki/Αοκιγκαχάρα
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 56 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Αφου σε λέω πως δεν εξάγουν. Θα ξαναπαω του χρονου. Το Omotesando & το Ochanomizu το γνωριζω καλυτερα και απο την τσεπη μου Με μια μικρη προμηθεια 123% σας φερνω πισω οτι θετε. 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, Superfunk είπε Με μια μικρη προμηθεια 123% σας φερνω πισω οτι θετε. Αφού είναι μικρή η προμήθεια ασούμε, εγώ θέλω να μου φέρεις αφτό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Αφού είναι μικρή η προμήθεια ασούμε, εγώ θέλω να μου φέρεις αφτό. Αυτο δεν μπορω να στο φερω πρεπει να περασω οδηγώντας απο τουλαχιστον 2 κομμουνιστικες χωρες (B.Kορεα & Ρωσια) για να φτασω Ελλαδα και θα με συλλαβουνε γιατι θα με δωσει ο @cos_dr www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2022 45 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ευκαιρία για ένα ταξιδάκι. Τέτοια εποχή που ανθίζουν οι κερασιές, είναι μαγεία στην Ιαπωνία θα πάω στις τουλίπες.... με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση