Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2022 OP Administrator Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2022 Αγάντα ήρωα! Έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μας. 1 Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, fusiongtr είπε Ρε σεις, λέτε να κάνω κανένα ευχέλαιο, κανένα εξορκισμό, κάτι τέλος πάντων? Πληθαίνουν τα "περίεργα" από την αρχή του χρόνου. Νομιζω με μια ακρόαση tubular bells εισαι οκ με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2022 25 λεπτά πριν, dimsonic είπε Νομιζω με μια ακρόαση tubular bells εισαι οκ Τόσες φορές που το έχω ακούσει, θα έπρεπε να έχω μόνιμη ανοσία. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2022 OP Administrator Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2022 Αυτό μου ξέφυγε πάντως και μπράβο τους. 1 Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2022 40 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Αυτό μου ξέφυγε πάντως και μπράβο τους. θα την έτρωγα μια χαρά αν το πετύχαινα με σήμα το μπιφτέκι
gmoukou Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Αυτό μου ξέφυγε πάντως και μπράβο τους. 12:38 έκλαψα "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παίρνει expression pedal να ελέγχουμε το βιμπράτο και το φόρμαντ? Επεξεργασμένο 3 Απριλίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 OP Administrator Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 Αφού το λέει, ήταν μεγάλη παράληψη. 1 Live and let Live.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Το θέλω κολασμένα... all this has happened before and will happen again
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 56 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Το θέλω κολασμένα... και γω, αλλά μάλλον θα περιμένω την επόμενη έκδοση που θα παίρνει αρχείο ομιλίας ή έστω να έχει OCR με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση