Nekkon Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2022 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2022 Κιθαριστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους παίκτες. Ψάχνω πετάλι για να κάνω τον ήχο μου πιο ambient, και ψάχνω ιδέες. Προς το παρόν παίζω μόνο με το hall reverb του ενισχυτή (Fender Bassbreaker 30r). Με έχει εντυπωσιάσει αρκετά (μόνο απ'το ίντερνετ και όχι από κοντά ακόμα) το Shimmer reverb, κυρίως τα Strymon (blue sky, big sky, timeline κλπ). Προς το παρόν δεν είναι για το πορτοφόλι μου, οπότε ψάχνω κάτι λίγο πιο οικονομικό, αλλά θέλω να είναι καλό. Μου έχουν αρέσει το RV6 και το DD8 της Boss, και τα δύο έχουν shimmer, απλά κλίνω προς το DD8 γιατί θα έχω και όλα τα πλεονεκτήματα ενός delay πεταλιού. Μπορείτε να με διαφωτίσετε σχετικά, πριν πάω σε κάνα μαγαζί, με δει άσχετο ο πωλητής και με δαγκώσει; Never give up!
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2022 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι θα πάρεις delay ,δεν υπάρχει ζωή χωρίς delay, μη βιάζεσαι όμως γιατί βγήκε μόλις υπεροπλο από την Βoss (δεν γνωρίζω πόσο κάνει) Αν κάνει πολλά νταλαρσ το Boss προτείνω αυτό Έχω καταλήξει ότι είναι τι αγαπημένο μου delay pedal ever (έχουν περάσει τουλάχιστον 50 delay pedals από τα πόδια μου) και είναι και αναλογικό (μέχρι τα 600ms μετά γινεται digital) Αν βρεις το προηγούμενο μοντέλο ES2 που έχω εγώ ακόμα καλύτερα (είναι 100% analog και έχει 1 sec delay) Επεξεργασμένο 25 Μαρτίου 2022 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2022 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2022 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση