ignantios Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Ήχος πατάτα όπως πάντα... 1 RUN FOREST....RUN!!!!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 53 λεπτά πριν, ignantios είπε Ήχος πατάτα όπως πάντα... Βρε που το θυμήθηκες και το ξέθαψες αυτό; Ούτε που θυμάμαι πότε το άκουσα τελευταία φορά. Μια χαρά ήταν και τον ήχο δεν τον άκουσα καθόλου "πατάτα". Πάντως νομίζω ότι σου λείπει ένα floyd, γιατί σε βλέπω προς τα εκεί. 1 all this has happened before and will happen again
ignantios Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 OP Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Βρε που το θυμήθηκες και το ξέθαψες αυτό; Ούτε που θυμάμαι πότε το άκουσα τελευταία φορά. Μια χαρά ήταν και τον ήχο δεν τον άκουσα καθόλου "πατάτα". Πάντως νομίζω ότι σου λείπει ένα floyd, γιατί σε βλέπω προς τα εκεί. Το θυμηθηκα γιατι ψαχνουμε να ανανεωσουμε το Playlist και ψαχνω κομματια να μπουν. Ειχα ρε συ Floyd charvel τη ροζ ......δεν θυμασαι σε αλλο ποστ?Αλλα την εδωσα για να παρω και αλλη strat .Ηταν καλη κιθαρα αλλα συνεχεια στα καγκελα και με την μπαντα παιζουμε τα παντα οποτε δεν μου εκανε. Θα παρω αλλη μια start am professional ii στη θεση της. Ευχαριστώ παντως για τα καλα λογια. Επεξεργασμένο 21 Μαρτίου 2022 από ignantios RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση