Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Αν νομίζετε ότι έχετε ξεμπερδέψει με daw, προγράμματα και βιβλιοθήκες

κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μετά το Strawberry Fields

• Like 5

με σήμα το μπιφτέκι

Δημοσιευμένο

Ρε τους τύπους....

Κάνουν φανταστική δουλειά εκεί στη spitfire.

"Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.

Δημοσιευμένο
7 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε

Το χω φορτώσει 4 φορές στο κομμάτι που γίνεται export αυτή τη στιγμή που μιλάμε :P

??

με σήμα το μπιφτέκι

Δημοσιευμένο
5 λεπτά πριν, dimsonic είπε

??

Για το Aperature: Stack δε μιλάμε?

Έφτιαχνα ένα κομμάτι χτες και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά. Και σε ένα προηγούμενο. Έχει φοβερό ήχο και ταιριάζει σε πολλά είδη και καταστάσεις.

Δημοσιευμένο
6 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε

Για το Aperature: Stack δε μιλάμε?

Έφτιαχνα ένα κομμάτι χτες και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά. Και σε ένα προηγούμενο. Έχει φοβερό ήχο και ταιριάζει σε πολλά είδη και καταστάσεις.

το κατέβασες?

δε μας τά'πες αυτά

με σήμα το μπιφτέκι

Δημοσιευμένο

Άμα σου πω τι έγινε...

Τέλος του '21 ο Christian Henson έδωσε κάποια Spitfire δώρα σε όσους βοήθησαν την κοινότητα του Pianobook, ένα site που ο καθένας μοιράζεται samples που έχει φτιάξει. Εγώ βοήθησα με το να κάνω review αυτά που ανέβαζε ο κόσμος. Εν ολίγοις, επειδή ήταν, πολλά, καλά και αναλυτικά, με επέλεξε ο Christian και μου έδωσε το πακέτο Spitfire Platinum, που μόλις το είχαν βάλει και αυτό μέσα (ήταν promo του Black Friday '21). Μη δεις τι έχει το Platinum μέσα.. θα φρικάρεις! Εγώ δε το πίστευα...

• Like 3
Δημοσιευμένο
2 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε

Άμα σου πω τι έγινε...

Τέλος του '21 ο Christian Henson έδωσε κάποια Spitfire δώρα σε όσους βοήθησαν την κοινότητα του Pianobook, ένα site που ο καθένας μοιράζεται samples που έχει φτιάξει. Εγώ βοήθησα με το να κάνω review αυτά που ανέβαζε ο κόσμος. Εν ολίγοις, επειδή ήταν, πολλά, καλά και αναλυτικά, με επέλεξε ο Christian και μου έδωσε το πακέτο Spitfire Platinum, που μόλις το είχαν βάλει και αυτό μέσα (ήταν promo του Black Friday '21). Μη δεις τι έχει το Platinum μέσα.. θα φρικάρεις! Εγώ δε το πίστευα...

αμα πω δε με τρώει η ζήλεια, μάλλον θα είναι ψέμμα ε?

με σήμα το μπιφτέκι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...