Superfunk Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν μασάμε ρε, έχουμε συκωταριά ριγανάτη σήμερα ασούμε. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα έφαγε ο γιος μου με τους κολλητούς του ,είναι 60 κιλά και οι ΤΡΕΙΣ μαζί , Εγώ ένα κομμάτι έφαγα και ένα ποτήρι κρασί :) :) Δράμα κανονικό Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Εγώ ένα κομμάτι έφαγα και ένα ποτήρι κρασί :) :) Όχι ρε γμτ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Nestoras είπε Μαπα Κύριοι (διότι δεν βλέπω κυρίες να ακολουθούν το νήμα), Νέστορος παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Ο ειδικός απεφάνθη και όλα τα γατάκια (εμείς δηλαδή) να πάμε για friskies 1 2 all this has happened before and will happen again
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 To Σάββατο δεν θα κρατηθώ. Θα γίνει ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΙΤΣΑΣ χαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Κύριοι (διότι δεν βλέπω κυρίες να ακολουθούν το νήμα), Νέστορος παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Ο ειδικός απεφάνθη και όλα τα γατάκια (εμείς δηλαδή) να πάμε για friskies Και που ξέρει από γόβες ο Νέστορας; Και γιατί να ξέρει; Τι μας κρύβετε κύριοι; 2
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Και που ξέρει από γόβες ο Νέστορας; Και γιατί να ξέρει; Τι μας κρύβετε κύριοι; Πρέπει να είχες κάνει κοπάνα εκείνη την ημέρα. Ο πιο πετυχημένος τραγουδιστής του Noiz. Το miss you ερμηνευμένο από τον sir είναι το απόλυτο σουξέ του "μαγαζιού". Οι κιουρίες τον λάτρεψαν. Αν δεν ξέρει ο sir, ποιος θα ξέρει; Όλα είναι στο φως αγαπητέ μου... Και ιδού τα πειστήρια (του εγκλήματος) 1 1 all this has happened before and will happen again
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Αετός είπε Αυτή η εικόνα, συνειρμικά, με πήγε εδώ: Και θέλω να πω ότι μουσικά μου αρέσει πάρα πολύ. 1 all this has happened before and will happen again
Αετός Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αυτή η εικόνα, συνειρμικά, με πήγε εδώ: Χαχαχα! Πιστεύω,να έχετε καταλάβει όλοι,ποιός είναι.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Αετός είπε Χαχαχα! Πιστεύω,να έχετε καταλάβει όλοι,ποιός είναι. Ακροβατώ ανάμεσα σε Τάσο Δούση και Πάνο Καμμένο. 1 all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση