Superfunk Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε εγώ θέλω να δω αυτό με το boeing στο netflix αλλά με πήρε ο ύπνος εχθές μόλις το έβαλα. Πάλι τσόκο κράτς και 3 πίτσες (1+2 δωρο) από το πίτσα Φαν πήρες για βραδινό? Είναι βαρύ, σε νυσταζει Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, cigaret13 είπε Τις γόβες πρόσεξε... Μαπα 2 1 InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Πάλι τσόκο κράτς και 3 πίτσες (1+2 δωρο) από το πίτσα Φαν πήρες για βραδινό? Όχι ρε π%^στη μου, είχε τέτοια προσφορά? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Πάλι τσόκο κράτς και 3 πίτσες (1+2 δωρο) από το πίτσα Φαν πήρες για βραδινό? Είναι βαρύ, σε νησταζει εχθές ήταν αυτό. Σήμερα έφαγα τονοσαλάτα "στεγνή" γιατί δεν πάει άλλο αλλά αύριο θα φάω μετά τη δουλειά, θα μου κάνουν το τραπέζι, θα ξεσκιστώ πάλι. χαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Όχι ρε π%^στη μου, είχε τέτοια προσφορά? Ναι ρε ,γιατί νομίζεις έκανα μετά 48ωρη νηστεία με νερό και πράσινο τσάι? Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 από Superfunk 2 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 @Superfunk Tώρα δηλαδή γιατί το κάνεις αυτό? χαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Το ρίξατε όλοι βλέπω στην διαλειμματική διατροφή 2
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Superfunk είπε Καλά μη πας και τόσο πίσω, έχουμε και πιο προσφατα,ξέχασες που πήγε ο άλλος ο...επαναστατης που ήθελε να καταλάβει το...νομισματοκοπειο :) το 2015 και μόλις αναζήτησε τυπογραφεία με χαρτί και μελάνια για το τύπωμα δραχμών στη Ρωσία, ο Πουτιν τον κάρφωσε κανονικά στον Ολάντ με το ιστορικό "είναι ένας παλαβός εδώ και θέλει να τυπώσει δραχμές, πάρτε τον από εδω!" :) :) Λοιπόν, χαριτολογώντας θα το αναφέρω γιατί μου το θύμισες... Το καιρό εκείνο ήταν το "Δευτέρα- Παρασκευή" και εξηγούμε: Την άνοιξη του 2015 κάθε Δευτέρα έβγαινε ένα κυβερνητικό στέλεχος και ανακοίνωνε ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε έρθει σε συμφωνία με τους δανειστές. Και οι εβδομάδες περνούσαν... Κάποια στιγμή λέω στη συνάδερφο που το ρεπορτάζ της ήταν Βρυξέλλες, "όχι σε δραχμή δεν θα πάμε, αλλά στην καλύτερη σε καμία... ρουπία". Και έκτοτε όποτε με έβλεπε φώναζε, ρουπίες, ρουπίες... Ωραία χρόνια... 1 all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, cos_dr είπε @Superfunk Tώρα δηλαδή γιατί το κάνεις αυτό? χαχαχαχαχα Δεν μασάμε ρε, έχουμε συκωταριά ριγανάτη σήμερα ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Το ρίξατε όλοι βλέπω στην διαλειμματική διατροφή Είναι η δίαιτα της πίτσας. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση