Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε το μόνο που χρειάζεται είναι η ΗΓΕΣΙΑ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, δηλαδή ένας άνθρωπος σαν ΕΜΕΝΑ που μπορεί να δώσει το ΟΡΑΜΑ, να πείσει , να συμφιλιώσει και να οδηγήσει στην υλοποίηση του οράματος αυτού. Vote for cos... ΥΓ: Θα έχει vote θέλω να ελπίζω 1 all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Τα είχε προβλέψει όλα ο Παΐσιος, το είδα στην τηλεόραση που έχει σειρά. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Τα είχε προβλέψει όλα ο Παΐσιος, το είδα στην τηλεόραση που έχει σειρά. Να ξέρεις στην τέταρτη είμαι.... 1
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Που είναι ένας Moderatοr όταν τον χρειάζεσαι; Άρε LK, λείπεις.... Φίλος ήτο παράθεσις ενός "στιγμιότυπου" της ιστορίας μας και ουχί κάτι έτερο. Όμως το πιο ωραίο σε αυτή την ιστορία είναι το γιατί γλυτώσαμε τα κεφάλια μας, ύστερα από το sold out που μας έριξε ο Μόσκοβος... 1 all this has happened before and will happen again
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Σαφέστατα... Και εκείνο το μικρό παρ' ολίγον... ατύχημα στα Ορλωφικά, μια μικρή υποσημείωση στην ιστορία μας (που για έναν περίεργο λόγο έχει περάσει στο ντούκου, ενώ λίγο έλειψε να κοστίσει τα κεφάλια μας συνολικά) Καλά μη πας και τόσο πίσω, έχουμε και πιο προσφατα,ξέχασες που πήγε ο άλλος ο...επαναστατης που ήθελε να καταλάβει το...νομισματοκοπειο :) το 2015 και μόλις αναζήτησε τυπογραφεία με χαρτί και μελάνια για το τύπωμα δραχμών στη Ρωσία, ο Πουτιν τον κάρφωσε κανονικά στον Ολάντ με το ιστορικό "είναι ένας παλαβός εδώ και θέλει να τυπώσει δραχμές, πάρτε τον από εδω!" :) :) Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Να ξέρεις στην τέταρτη είμαι.... Να τις χιλιάσεις παλικάρι μου. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τα είχε προβλέψει όλα ο Παΐσιος, το είδα στην τηλεόραση που έχει σειρά. εγώ θέλω να δω αυτό με το boeing στο netflix αλλά με πήρε ο ύπνος εχθές μόλις το έβαλα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, cos_dr είπε εγώ θέλω να δω αυτό με το boeing στο netflix αλλά με πήρε ο ύπνος εχθές μόλις το έβαλα. Παίζει ο Πούτιν? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Παίζει ο Πούτιν? Λες να το έριξε εκείνος, να το χάκαρε 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Παίζει ο Πούτιν? Αυτός το έριξε πριν κάτι χρόνια.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση