cos_dr Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2022 Νέο κύμα κρύου και νέο κύμα ακρίβειας. Δεν ημπορούμε άλλο. Δεν μας λυπούνται? Εγώ ήμουν αρχοντόπαιδο, δεν έχω μάθει να πεινάω και αρχίζει και μου κακοφαινεται. Γιατί? Υπομειναμε τα μνημόνια, γονατισαμε από τη φορολογία, τραβήξαμε κουπί με υπομονή, εμβολιαστηκαμε, φέραμε τους φιλελεύθερους πίσω για να βγούμε πιο μπροστά στις αγορές. Γιατί θαουλη μου και κρύο και πείνα μαζί? Μας έλεγαν θα συγκλίνουμε το 1996. Και σύγκλιση δεν είδαμε πουθενά και θα πρηστουμε, θα κατσιασουμε απ την πείνα. Γιατιιιιί........... Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2022 Ακούω ειδήσεις και εκνευρίζομαι με ένα θέμα ακούς @cigaret13? Κάποιος πρέπει να πει στους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες πως δεν τα λέμε ΤΑΝΚΣ. ΑΡΜΑΤΑ τα ΛΕΜΕ ΤΑΝΚΣ τα λένε οι ΤΟΥΡΚΟΙ!! Δεν έχω δίκιο Φώτη? Αμάν πια!!!!! χαχαχαχαχχαχαχα ΜΕ Τ' ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, cos_dr είπε ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν ασχολούμαι με τα αθλητικά. Μου μονοπωλεί το ενδιαφέρον η παρέλαση πολιτικών, διεθνολόγων, οικονομολόγων, γεοπωλιτικολόγων, εκλογολόγων, πρώην στρατιωτικών από στρατηγούς έως καψιμιτζήδες στα κανάλια, όπου ακούς από πολύ ενδιαφέροντα πράγματα μέχρι την κάθε βλακεία και ανοησία και μην ξεχνάς πως σχεδόν καθημερινά εγώ ΠΟΛΕΜΑΩ. Είμαι ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΟΣ στον ΠΟΛΕΜΟ γιατί παίζω BATTLEFIELD και WARZONE. xaxaxaxa Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2022 Το θέμα του φαγητού λύνεται πάντως εύκολα. θα επισπεύσουν τη διαδικασία για να παράγουν συνθετικά τρόφιμα και θα τα τυπώνουμε. Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ και ΣΙΑ τρίβουν τα χεράκια τουςαχχαχαχαχαχαχ Αντί για φούρνο μικροκυμάτων θα έχετε food synthesizer. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 Ένας φίλος μου εχθές μου έλεγε πως θα εξελιχθεί σε 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο μοιραία και υπάρχει σχέδιο γι αυτό. Γιατί θα ακολουθήσει κάτι άλλο μετά. Θα στήσουν με ολογράμματα την επίθεση εξωγήινων και ξαφνικά οι δυνάμεις του 3ΠΠ θα ενωθούν για να τους νικήσουν και μετά θα επιβάλλουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ και θα μας ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ τώρα που συνηθίσαμε με τον εμβολιασμό. Δεν συμφωνώ με αυτά που λέει απόλυτα, αλλά είπα να το βάλω στην κουβέντα να ακούσω ΑΠΟΨΗΣ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 OP Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, cos_dr είπε Θα στήσουν με ολογράμματα την επίθεση εξωγήινων Ναι κι εγώ το άκουσα αυτό, γιατί νομίζεις ότι κάθε λίγο και λιγάκι ανεβάζει δορυφόρους ο Elon Musk? Ετοιμάζει σκηνή για ολογράμματα...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, cigaret13 είπε Ναι κι εγώ το άκουσα αυτό, γιατί νομίζεις ότι κάθε λίγο και λιγάκι ανεβάζει δορυφόρους ο Elon Musk? Ετοιμάζει σκηνή για ολογράμματα... Αυτά τα ολογράμματα όμως δεν θα θέλουν τεράστια ποσά ενέργειας? Άρα το κόστος θα είναι ασύμφορο ιδιαίτερα τώρα που έχουν αυξηθεί παγκοσμίως οι τιμές στα ενεργειακά. Και αυτά θα είναι ολογράμματα, οι δικοί μας τι θα ρίχνουν? θα ρίχνουν πραγματικά όπλα ή θα είναι όλοι ενημερωμένοι για το θέατρο και θα είναι όλα εφέ? Δεν μου κολλάει σε κάποια πράγματα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 OP Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Αυτά τα ολογράμματα όμως δεν θα θέλουν τεράστια ποσά ενέργειας? Άρα το κόστος θα είναι ασύμφορο ιδιαίτερα τώρα που έχουν αυξηθεί παγκοσμίως οι τιμές στα ενεργειακά. Και αυτά θα είναι ολογράμματα, οι δικοί μας τι θα ρίχνουν? θα ρίχνουν πραγματικά όπλα ή θα είναι όλοι ενημερωμένοι για το θέατρο και θα είναι όλα εφέ? Δεν μου κολλάει σε κάποια πράγματα Η απάντηση είναι μία.... 5G! Κι όπηως κατάλαβαι κατάλαβαι.. μιν μηλύσο και για τα αιμβώληα!! 2
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2022 Όχι, να τα λέμε και αυτά... Έγινε επιτέλους μια συναυλία για να καταγγελθεί ο ρωσικός ιμπεριαλισμός, η ρωσική εισβολή και για να ακουστεί ένα "φονιάδες των λαών Ρώσοι" με τη γροθιά υψωμένη... Τι, δεν ακούστηκε; all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση