fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Είδατε ρε τι εστί Τέρυ? Ένα ψιτ έκανε και σκάσαμε όλοι. Ο ορισμός του μοντεράτορα λέμε. Γιασάν του μάγκα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ναι, αλλά έλα τώρα που δεν είναι πληκτράς, αλλά είναι πιανίστας Όχι, είμαι και τα δύο και ξέρω και από sampling Είμαι καλός στο να χειρίζομαι samplers. Και από analog synth ξέρω αλλά δεν είμαι τόσο καλός στο να διαμορφώνω ήχο, λίγα πράγματα σε σχέση με τα άλλα. Είναι το πιο αδύναμό μου σημείο, αλλά δεν είμαι και άχρηστος τελείως στο θέμα. Απλά θα μπορούσα αν ήθελα να είμαι τέλειος και σε αυτό αλλά δεν ήθελα πολύ. Και άμα μελετάω παίζω πάρα πολύ καλά. Αν αυτοσχεδιάζω είμαι πιο μέτριος, αλλά μπορώ να συνθέτω καλά. Από κιθάρα δεν ξέρω τίποτα. χαχαχαχαχχαχχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Όχι, είμαι και τα δύο και ξέρω και από sampling Είμαι καλός στο να χειρίζομαι samplers. Και από analog synth ξέρω αλλά δεν είμαι τόσο καλός στο να διαμορφώνω ήχο, λίγα πράγματα σε σχέση με τα άλλα. Είναι το πιο αδύναμό μου σημείο, αλλά δεν είμαι και άχρηστος τελείως στο θέμα. Απλά θα μπορούσα αν ήθελα να είμαι τέλειος και σε αυτό αλλά δεν ήθελα πολύ. Και άμα μελετάω παίζω πάρα πολύ καλά. Αν αυτοσχεδιάζω είμαι πιο μέτριος, αλλά μπορώ να συνθέτω καλά. Από κιθάρα δεν ξέρω τίποτα. χαχαχαχαχχαχχαχα Μην ανησυχείς.. σε λίγο καιρό (έτσι όπως πάει...) ένα v-synth ή μια καλή παλιά Gibson θα αξίζουν περίπου ένα κιλό φασόλια...άντε συν 1/4 φακές μαζί εάν είναι σε κατάσταση κουτιού! 1
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είδατε ρε τι εστί Τέρυ? Ένα ψιτ έκανε και σκάσαμε όλοι. Ο ορισμός του μοντεράτορα λέμε. Γιασάν του μάγκα! Ημάρτονε δηλαδής... Θα το δει ο admin και θα βγάλει κάνα ειδικό patch του στιλ "Σατράπης του μήνα" Carry on, carry on και business as usual παρακαλώ... 1 all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Μην ανησυχείς.. σε λίγο καιρό (έτσι όπως πάει...) ένα v-synth ή μια καλή παλιά Gibson θα αξίζουν περίπου ένα κιλό φασόλια...άντε συν 1/4 φακές μαζί εάν είναι σε κατάσταση κουτιού! Μην μιλάς καθόλου, έχω περάσει Πάσχα με ρεβύθια στην σούβλα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cigaret13 είπε η Ρωσία ξεπέρασε τον "σκόπελο" της περεστρόικα και συνεχώς αναπτύσσεται και αυτό μάλλον δεν αρέσει στους Αμερικάνους! Τι κάνει λέει? :) :) :) :) Τα μαύρα της τα χάλια έχει αρχηγέ μου ,ειδικά από το 2014 και μετά συναγωνιζεται ακόμα και....εμάς :) Russian economy 101 : https://www.investopedia.com/articles/investing/040414/how-russia-makes-its-money-and-why-it-doesnt-make-more.asp Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Μην μιλάς καθόλου, έχω περάσει Πάσχα με ρεβύθια στην σούβλα. Πόσο μεγάλα ήταν αυτά τα ρεβίθια για περάσουν από τη σούβλα; Με σοκάρεις... 1 all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ημάρτονε δηλαδής... Θα το δει ο admin και θα βγάλει κάνα ειδικό patch του στιλ "Σατράπης του μήνα" Κοίτα να δεις τώρα τι κατάφερες. Σε νήματα καθαρά μουσικά, μπαίνει ο cos_dr και μιλάει πολιτικά. Εδώ που είναι πολιτικό το θέμα, μιλάει για σύνθια. Είσαι Ο μοντεράτορας. Και μάλιστα χωρίς να ανοίξει μύτη. 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Τι κάνει λέει? :) :) :) :) Τα μαύρα της τα χάλια έχει αρχηγέ μου ,ειδικά από το 2014 και μετά συναγωνιζεται ακόμα και....εμάς :) Και εγώ είχα την εντύπωση πως αναπτύσσεται και πως η Ευρώπη σιγά σιγά βρίσκει τον Σοσιαλιστικό της δρόμο. Μπορεί να κάνω λάθος χαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Και μάλιστα χωρίς να ανοίξει μύτη. The night is still young... 2 all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση