fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Ali Barout είπε Βγαλμένο από τη ζωή. Κι έλεγα που είναι ο Αλής ... Πάντα ο λόγος του είναι σαν φρέσκος αέρας. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 Ε ρε φούστη μου, τόσα χρόνια (απο τη βιομηχανική επανάσταση κι ύστερα τουλάχιστον) κι ακόμα δε μάθαμε τίποτα.. πάω να σκάσω.
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 'έχετε το νου σας 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε 'έχετε το νου σας Μπα οι μισοί+ εδώ μέσα είναι πάνω από 55 χρονών, οπότε μένουνε με τις γυναίκες πίσω... Εάν γίνει όμως κάτι να γίνει μετά από 37 μέρες που γίνομαι 55.... εννοείτε ότι κάνω πλάκα... 1
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Μπα οι μισοί+ εδώ μέσα είναι πάνω από 55 χρονών, οπότε μένουνε με τις γυναίκες πίσω... Εάν γίνει όμως κάτι να γίνει μετά από 37 μέρες που γίνομαι 55.... εννοείτε ότι κάνω πλάκα... εγώ είμαι μικρός ακόμα Μέχρι 60 θα σας πάρουν, πρέπει να στελεχωθεί και η πολιτική άμυνα. Επεξεργασμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε εγώ είμαι μικρός ακόμα Μέχρι 60 θα σας πάρουν, πρέπει να στελεχωθεί και η πολιτική άμυνα. Άρα ο Dimsonic την γλυτώνει... 1
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Άρα ο Dimsonic την γλυτώνει... δεν ξέρω. Μπορεί να δηλώσει εθελοντικά ένας που έχει περάσει το όριο, να έχει καμιά περίεργη ειδικότητα, να θέλουν συγκεκριμένες ειδικότητες, σπουδές κάποια στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ ετοιμάζομαι ήδη ψυχολογικά. Ελπίζω να με πάνε στο όπλο μου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, cos_dr είπε δεν ξέρω. Μπορεί να δηλώσει εθελοντικά ένας που έχει περάσει το όριο, να έχει καμιά περίεργη ειδικότητα, να θέλουν συγκεκριμένες ειδικότητες, σπουδές κάποια στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ ετοιμάζομαι ήδη ψυχολογικά. Ελπίζω να με πάνε στο όπλο μου. Φλεβάρης του 1986 Αυλώνα, τέλη Μαΐου Γ' ΕΑΝ Φέρρες Έβρου, μέσα Ιουνίου φυλάκιο Τυχερού δίπλα στο ποτάμι για 4 μήνες, Ζωάρα....και απολυτήριο από Φέρρες. Μην ξεχάσω τις 3 φορές που με κάλεσαν μέσα σε 7-8 χρόνια για μετεκπαίδευση, μάλλον με αγάπησαν ή ήμουν καλός στρατιώτης.... Edit: Εδώ μάχιμος με το όπλο μου (την ακουστική) Χριστούγεννα του '86 Επεξεργασμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 από cigaret13 1
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Φλεβάρης του 1986 Αυλώνα, τέλη Μαΐου Γ' ΕΑΝ Φέρρες Έβρου, μέσα Ιουνίου φυλάκιο Τυχερού δίπλα στο ποτάμι για 4 μήνες, Ζωάρα....και απολυτήριο από Φέρρες. Μην ξεχάσω τις 3 φορές που με κάλεσαν μέσα σε 7-8 χρόνια για μετεκπαίδευση, μάλλον με αγάπησαν ή ήμουν καλός στρατιώτης.... το θυμάμαι πως είσαι μαύρος. Εγώ εκεί θέλω να πάω που θα μας καλέσουν γιατί θα γίνει τώρα. Τέρμα, τέρμα τα διεθνή δίκαια και οι άλλες αρλούμπες τα globalization Θα μπούμε όλοι μέσα αναγκαστικά να γίνει το νέο ξεκαθάρισμα και η νέα μοιρασιά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Θα μπούμε όλοι μέσα αναγκαστικά να γίνει το νέο ξεκαθάρισμα και η νέα μοιρασιά. Λες να πάρουμε την Πόλη πίσω; Μην μιλήσω για Πόντο και μικρά Ασία....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση