PAL Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Flotzen said: Ειρωνεία ήταν επειδή ακριβώς δεν είναι στο ΝΑΤΟ. Συγνώμη δεν το κατάλαβα... Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 από PAL
Αετός Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, PAL είπε Η Ουκρανία ΔΕΝ είναι στο ΝΑΤΟ. Εδώ είναι,το όλο θέμα...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Απλά θερμή παράκληση προς άπαντες (συμπεριλαμβανομένου και εμού), επειδή το θέμα μπορεί τρόπον τινά να "παρεκτραπεί", ας κρατήσουμε χαμηλά τον πήχη. Μπα δεν νομίζω.. περάσαν εκείνες οι εποχές! Και στο κάτω κάτω δεν νομίζω κάποιος από εδώ να πάρει το μέρος Δύσης ή Ανατολής σε τέτοιο σοβαρό θέμα. 8 λεπτά πριν, Flotzen είπε Για ενεργειακή κρίση και πληθωρισμούς με διψήφια limit ups για τα επόμενα ένα - δυο χρονάκια... το συζητάμε. Μακάρι να είναι μόνο γι'αυτά και να γλυτώσουμε τα χειρότερα... Βέβαια βενζίνη 3,00 Eu και πανάκριβη ζωή με άδειες τσέπες δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά πάλι.....
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Μπα δεν νομίζω.. περάσαν εκείνες οι εποχές! Και στο κάτω κάτω δεν νομίζω κάποιος από εδώ να πάρει το μέρος Δύσης ή Ανατολής σε τέτοιο σοβαρό θέμα. Ήταν precautionary strike... 1 all this has happened before and will happen again
Αετός Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Μπα δεν νομίζω.. περάσαν εκείνες οι εποχές! Και στο κάτω κάτω δεν νομίζω κάποιος από εδώ να πάρει το μέρος Δύσης ή Ανατολής σε τέτοιο σοβαρό θέμα. Μακάρι να είναι μόνο γι'αυτά και να γλυτώσουμε τα χειρότερα... Βέβαια βενζίνη 3,00 Eu και πανάκριβη ζωή με άδειες τσέπες δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά πάλι..... Πτωχοί έ πτωχοί... https://m.youtube.com/watch?v=CFGfBo9NhSc 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, cigaret13 είπε δεν νομίζω κάποιος από εδώ να πάρει το μέρος Δύσης ή Ανατολής .... Που έτσι κι αλλιώς ακολουθούν πια το ίδιο οικονομικό μοντέλο .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Αετός είπε Πτωχοί έ πτωχοί... https://m.youtube.com/watch?v=CFGfBo9NhSc Εντάξει μην το πάμε στα δικά μας γιατί οι Moderatοrs παραμονεύουν.... πάντως μεγάλος ....... ο Πόρτο.! 1
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Μακάρι να είναι μόνο γι'αυτά και να γλυτώσουμε τα χειρότερα... Βέβαια βενζίνη 3,00 Eu και πανάκριβη ζωή με άδειες τσέπες δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά πάλι..... δεν ξέρω πόσοι από σας το προλάβανε, αλλά εγώ το θυμάμαι γιατί κάπου εκεί στα μέσα της 10ετίας του 70 είχα αρχίσει να οδηγω και πήρα δίπλωμα. Τότε με την πρώτη πετρελαϊκή κρίση οι πιό κουλ λέγανε "φιλαράκι, ποιά κρίση, εγώ 50 έβαζα 50 βάζω" (δραχμές αυτα ε?) με σήμα το μπιφτέκι
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Που έτσι κι αλλιώς ακολουθούν πια το ίδιο οικονομικό μοντέλο .... Γιατί υπάρχει κι άλλο...;
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ πάντως κάθε πρωί παίρνω καφέ και μου τον φτιάχνει μια κοπέλα Ουκρανή και της λέω προχθές γιατί πάτε να μπείτε στο ΝΑΤΟ και εσείς και δεν κάθεστε φρόνιμοι και μου την είπε δηλαδής, μου λέει, θα μας πείτε τι θα κάνουμε, όπου θέλουμε θα πάμε και τέτοια και ωρυόταν . χαχαχαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση