fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ekim είπε Βρε παιδιά μπορεί να με πείτε ρομαντικό αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ πως απ’ τη μια φτιάχνουμε James Webb telescope και απ’ την άλλη γίνεται το σημερινό μετά από δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια «εξέλιξης» Κι όμως Μιχάλη μου, κι όμως .... Το ένα είναι φιλοδοξία και ίσως και αυταρέσκεια του είδους μας, και το άλλο η φύση του είδους μας, κατά την γνώμη μου. 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ας μην ανησυχούμε εδώ πάντως. Αρκεί να μην χιονίσει. Επεξεργασμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 από fusiongtr 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Έρχονται ακόμα πιο δύσκολες εποχές από τα τελευταία 10 χρόνια. Μην πουλάτε τώρα φέντερ, κρατήστε τες γιατί σε καμιά εικοσαριά χρόνια, με στρατ θα αγοράζεις σπίτι. Σπύρο να μου πεις για ακουστικές κιθάρες, ok. Αλλά για ηλεκτρικά όργανα σε καμιά εικοσαριά χρόνια, να δω που θα τα ακούς χωρίς ρεύμα.... 1
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Αλλά για ηλεκτρικά όργανα σε καμιά εικοσαριά χρόνια, να δω που θα τα ακούς χωρίς ρεύμα.... Εγώ έχω πάρει απόφαση ότι σε καμιά εικοσαριά χρόνια (αν είμαι ακόμα εδώ), δε θα ακούω τίποτα ούτως ή άλλως. Και είμαι και πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Ενωμοτάρχης
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, cos_dr είπε Και τα σύνορά μας τα προστατεύει το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟχαχαχαχαχαχαχαχα Θέλω να ελπίζω ότι με αυτό απευθύνεσαι σε αυτούς που δεν ψήφισαν τον αμυντικό προϋπολογισμό, πριν δύο μήνες στη Βουλή. Ονόματα φυσικά δεν λέμε και (το κυριότερο) υπολήψεις δεν θίγουμε 1 all this has happened before and will happen again
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Εγώ έχω πάρει απόφαση ότι σε καμιά εικοσαριά χρόνια (αν είμαι ακόμα εδώ), δε θα ακούω τίποτα ούτως ή άλλως. Και είμαι και πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Φαντάζεσαι μια ζωή χωρίς μουσική βρε Σπύρο; Terry RoscoeBeck5 ήρεμααααα...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Θέλω να ελπίζω ότι με αυτό απευθύνεσαι σε αυτούς που δεν ψήφισαν τον αμυντικό προϋπολογισμό, πριν δύο μήνες στη Βουλή. Ονόματα φυσικά δεν λέμε και (το κυριότερο) υπολήψεις δεν θίγουμε Λοιπόν ακούστε. Θα προχωρήσει στην Πολωνία και θα επιτεθεί Γερμανία. Η τουρκία θα κάνει Μπλιτζκριεγκ στην Ελλάδα για να αναπτυχθεί απέναντι από την Ιταλία και η Κίνα θα ρίξει πυρηνικά στην Αμερική. Το Ισλαμικό κράτος θα βρεί την ευκαιρία να οργανωθεί και θα γίνουν και επιθέσεις παράλληλα βομβιστικές μέσα σε πόλεις της Ευρώπης. Η Ευρώπη θα πέσει μέχρι τέλη Μαρτίου. Μετά δεν ξέρω τι θα γίνει. Άμα μάθω κάτι θα σας πω. χαχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Terry RoscoeBeck5 ήρεμααααα... Συγχαρητήρια: Έθεσες σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση εντός των τάξεων των άγρυπνων mod του Noiz 1 all this has happened before and will happen again
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Συγχαρητήρια: Έθεσες σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση εντός των τάξεων των άγρυπνων mod του Noiz Εάν πληρώνει ψυχοθεραπευτή ο Admin για τα όποια "προβλήματα" που θα μου προκύψουν μετά την ένταξη, ναι γιατί όχι.... 1
ekim Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κι όμως Μιχάλη μου, κι όμως .... Το ένα είναι φιλοδοξία και ίσως και αυταρέσκεια του είδους μας, και το άλλο η φύση του είδους μας, κατά την γνώμη μου. Κι όμως Στράτο μου, χιλιάδες χρόνια συσσωρευμένης γνώσης, εμπειρίας, εξέλιξης θα επαναλάβω, και ακόμα δεν έχουμε μάθει ούτε καταλάβει τίποτα, τίποτα όμως
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Άσχετο ή σχετικό, δεν ξέρω..., αλλά από αύριο Παρασκευή η Δεη +35%.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση