cos_dr Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Με γρίφους μιλάς γέροντα... Αναλόγως το ΔΙΚΑΙΟ. αυτό εννοώ, είμαι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ θα συνεχίσω να κατακρίνω τον ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ για ότι ΛΑΘΟΣ ΚΑΜΕΙ γιατί ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. Ποίος είναι? Εμείς τον φτιάξαμε, οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ μας. Εδώ, γεωγραφικά, εδώ ΚΤΙΣΤΙΚΕ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ όταν οι άλλοι που τους ΕΝΤΑΞΑΜΕ σε αυτόν με την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΙΘΩ, πριν είχαν ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝΕ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ. Τέλος πάντων, εγώ έχω πει αυτά που πιστεύω και θα τα λέω, είμαι ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ και τώρα άλλο με ενδιαφέρει. Αν αυτός ήταν ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ. Εγώ πιστεύω πως ο σύζυγος της ΡΟΥΛΑΣ το ΗΞΕΡΕ και το ήξεραν και οικογενειακώς και την ΚΑΛΥΠΤΑΝ. Όλοι μέσα ΠΡΕΠΕΙ να πάνε. ΤΕΛΟΣ. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΑ από την ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, cos_dr είπε είμαι ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Μάλιστα... μάλιστα... Άρα καλά τα είπε νωρίτερα ο SF all this has happened before and will happen again
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Μάλιστα... μάλιστα... Άρα καλά τα είπε νωρίτερα ο SF καλά είπε και το μόνο που μένει είναι να γίνουν εκλογές για να αρχίσει η διαδικασία οικονομικής διάσωσης και αποκατάστασης των νοικοκυριών με ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ και ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ που θα έχουν κύρια κατεύθυνση την ελάττωση της ΜΙΖΑΣ και της ΡΕΜΟΥΛΑΣ που κυμαίνονται σε ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ. Και για να μιλήσουμε με καθαρά ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ , θα πρέπει να ελαττωθεί ο ΔΔΙΑΦ τουλάχιστο κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες και ο ΔΔΙΑΠ να κυμαίνεται μεταξύ 30-40% για το πρώτο εξάμηνο νέας διακυβέρνησηςχχαχαχαχαχαχαχ Όλοι ποντάρουν στο τι θα κάνει ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ χαχαχαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Ali Barout Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 54 λεπτά πριν, cos_dr είπε Όλοι ποντάρουν στο τι θα κάνει ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΧΕΤΖ ΦΑΝΤΣ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ-ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η Μ@Λ$#ΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΣΤΑΣΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΤΟ '96 ΟΤΑΝ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΤΡΟΝΤΧΑΪΜ ΣΤΟ ΕΝΕΝΗΝΤΑΔΥΟΜΙΣΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΑ 40Ε. ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΑΣΙΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΛΑΓΚΙΝ ΑΚΟΎΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ 1:1 1920Χ1920 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΟ 10% Ο ΥΨΗΛΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΚΑΙ 2% Ο ΧΑΜΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΚ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ 35 ΛΕΠΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ 18 ΛΕΠΤΑ. Αυτά τις πρώτες 100 μέρες. 1
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Ali Barout είπε ΘΑ ΒΓΕΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΧΕΤΖ ΦΑΝΤΣ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ-ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η Μ@Λ$#ΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΣΤΑΣΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΤΟ '96 ΟΤΑΝ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΤΡΟΝΤΧΑΪΜ ΣΤΟ ΕΝΕΝΗΝΤΑΔΥΟΜΙΣΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΑ 40Ε. ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΑΣΙΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΛΑΓΚΙΝ ΑΚΟΎΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ 1:1 1920Χ1920 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΟ 10% Ο ΥΨΗΛΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΚΑΙ 2% Ο ΧΑΜΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΚ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ 35 ΛΕΠΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ 18 ΛΕΠΤΑ. Αυτά τις πρώτες 100 μέρες. Hats off Ζωγράφισες all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Θα μιλήσει κανείς για τις συντάξεις και το δημοψήφισμα του 2015? Άντε, γιατί πολύ αερολογήσαμε με τον πόλεμο. Έχουμε άλλα που μας απασχολούν εδώ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 54 λεπτά πριν, Ali Barout είπε ΘΑ ΒΓΕΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΧΕΤΖ ΦΑΝΤΣ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ-ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η Μ@Λ$#ΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΣΤΑΣΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΤΟ '96 ΟΤΑΝ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΤΡΟΝΤΧΑΪΜ ΣΤΟ ΕΝΕΝΗΝΤΑΔΥΟΜΙΣΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΑ 40Ε. ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΑΣΙΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΛΑΓΚΙΝ ΑΚΟΎΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ 1:1 1920Χ1920 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΟ 10% Ο ΥΨΗΛΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΚΑΙ 2% Ο ΧΑΜΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΚ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ 35 ΛΕΠΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ 18 ΛΕΠΤΑ. Αυτά τις πρώτες 100 μέρες. Αυτο είναι σοβαρό πολιτικό κείμενο. Όχι το ΜΝΗΜΌΝΙΟ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Ali Barout Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 33 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αυτο είναι σοβαρό πολιτικό κείμενο. Όχι το ΜΝΗΜΌΝΙΟ Πασοκατζής Πασοκατζείω αεί πελάζει! 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Hats off Ζωγράφισες Λέμε και τίποτα να το διακωμωδούμε το θέμα... Να με συμπαθάτε. 1
serres Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Superfunk είπε Το ζητημα ειναι με ΠΟΙΟΥΣ θα συνταχθεις (μια και ΠΡΕΠΕΙ να ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ μια και ΠΡΕΠΕΙ να παρεις ΘΕΣΗ σε αυτον τον ΠΟΛΕΜΟ που φυσικα και ΔΕΝ εχει τελειωσει απο το 1944 και μετα Και ούτε πρόκειται να τελειώσει ποτέ αφού αν το καλοσκεφτούμε, θα αντιληφθούμε πως όλες οι πλευρές έχουν δίκιο αν φυσικά κρίνουμε με κριτήρια καθαρά καπιταλιστικά άρα και ουδόλως ανθρωπιστικά. Ειναι λοιπόν κατα τη γνώμη μου τουλάχιστον παραπλανητικό να προσπαθούμε να διαλέξουμε πλευρά, να διαλέξουμε κιθάρα αν θες σε ένα κόσμο δίχως χορδές! 1
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, serres είπε Και ούτε πρόκειται να τελειώσει ποτέ αφού αν το καλοσκεφτούμε, θα αντιληφθούμε πως όλες οι πλευρές έχουν δίκιο αν φυσικά κρίνουμε με κριτήρια καθαρά καπιταλιστικά άρα και ουδόλως ανθρωπιστικά. Ειναι λοιπόν κατα τη γνώμη μου τουλάχιστον παραπλανητικό να προσπαθούμε να διαλέξουμε πλευρά, να διαλέξουμε κιθάρα αν θες σε ένα κόσμο δίχως χορδές! Σε έναν πόλεμο κάνεις δεν εξετάζει ποιος έχει δίκιο Εξετάζει με ποιον τον ΣΥΜΦΕΡΕΙ να είναι. Και η χώρα μας ευτυχώς σε όλη της την ιστορία ήταν με την σωστή πλευρά δηλ. αυτή της δύσης (των "αγγλοσαξωνων" δηλ.) και άρα της δημοκρατίας . Η επιλογή αυτή την έσωσε απο τον εξευτελισμό του να είναι μια ηττημένη ναζιστική χώρα μετά τον Β Παγκοσμιο Πόλεμο και ,το σπουδαιότερο, από τα νύχια της κομμουνιστικης δικτατορίας και εξαθλίωσης μετά τον Β' Παγκοσμιο πολεμο. Ευτυχώς συνεχίζει να είναι με αυτή την πλευρά. Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας πάντα....left a lot to be desired και έκαναν τραγικά λάθη και παραλείψεις, αλλά το καταστροφικό λάθος να πάνε με την "αλλη" πλευρά ευτυχώς δεν το έκανε καμμια. Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2022 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση