fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Αετός είπε Χαχαχα! Πιστεύω,να έχετε καταλάβει όλοι,ποιός είναι. Ο Λιβάγια? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Αετός Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ο Λιβάγια? Άσε ρε Στράτε,αφού ξέρεις. 1
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Λοιπόν ξέρετε κάτι. Δεν ξέρω πώς θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Ξέρω όμως πως θα γίνει ο τέταρτος. χαχααχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Λοιπόν ξέρετε κάτι. Δεν ξέρω πώς θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Ξέρω όμως πως θα γίνει ο τέταρτος. χαχααχαχαχαχα Τι μας κρύβουν; Τι ξέρει ο σοφός γέροντας cos και δεν το αποκαλύπτει; Πόσες πρέζες κύμινο πρέπει να βάλουμε στα σουτζουκάκια; Μας ψεκάζουν; Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα, σε επόμενο επεισόδιο του "noiz: the truth is out there" Bonus track: Η απάντηση στο μέγα ερώτημα που έχει βασανίσει το forum για περισσότερο από μια δεκαετία- μαχόγκανι καλό για μέταλ; all this has happened before and will happen again
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Αετός είπε Χαχαχα! Πιστεύω,να έχετε καταλάβει όλοι,ποιός είναι. O Pyotr Alexeyevich Kropotkin. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Ο γέροντας cos είχε πει. "Θα έρθει από την Ουκρανια και για μικρή αιτία" Έχει πει και κάτι άλλο. "θα ρίξουν την Αριστερά, θα τα κάμουν σκατα και θα φύγουν νύχτα Χαχαχαχα" Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΣυντετριΜΜενος απο την στιβαρη αντιδραση των ΗΠΑ ο ΔιXτατορ Πουτιν: "World Will Hold Russia Accountable" δηλωσε ο Biden Επεξεργασμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Άρχισε το πατιρντί. Μένει να δούμε τώρα εάν είναι ένας πόλεμος τύπου 6 ημερών ή θα εξελιχθεί σε κάτι άλλο...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ είναι ο αντιαμερικανισμός των συμπατριωτών μου και αυτό το περίεργο "αίσθημα δικαίου" που έχουν. Κάποιες φορές είσαι αναγκασμένος να διαλέξεις πλευρά κι εμείς έχουμε διαλέξει χρόνια τώρα. Άσε δε που το βιοτικό επίπεδο που απολαμβάνουμε εξαιτίας αυτής της επιλογής μας μας δικαιώνει, αν κοιτάξουμε λιγάκι το βιοτικό επίπεδο των χωρών της "άλλης" πλευράς. Αλλά ο Έλληνας έτσι είναι. "Δίκαιος", αρκεί να είναι τζάμπα. Γιατί αν η "δικαιοσύνη" κοστίζει έστω και ένα ευρώ από την προσωπική του τσέπη τότε αλλάζει το πράγμα. Εφόσον λοιπόν έχουμε διαλέξει πλευρά, ας σταματήσουμε τουλάχιστον τη γκρίνια. Και ας ευχηθούμε να μην περάσουν και τίποτα αδέσποτα σκάγια από δω.
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Άρχισε το πατιρντί. Μένει να δούμε τώρα εάν είναι ένας πόλεμος τύπου 6 ημερών ή θα εξελιχθεί σε κάτι άλλο... Οι κυρωσεις θα ειναι τρομαΧτικες για την ΡοΥσια. Μολις εμαθα οτι θα απογορεφΘει στην Μαγια Πουτανοβα και τον Ιγκορ Μαφιοζοβιτς να ερθουν φετος το καλοκαιρι για καλαμαρακια στην (σαν την) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (δεν εχει). Μιλαμε για κανονικη καταστροΦι. Επεξεργασμένο 24 Φεβρουαρίου 2022 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση