panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 ...σε ποιων θα θέλατε να είσαστε στο προβάδικο και να τζαμάρετε μαζί; εγώ προτιμώ spiritual beggars..... στη θέση αυτού εδώ του κυρίου.... εσείς; (παρακαλώ πείτε ένα συγκρότημα...) Βass is a state of mind...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Administrator Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Average White Band ή Steely Dan. Sorry... είπα 2, γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι θα με δεχτούν οι Steely Dan. Live and let Live.
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 +1 για τους Steely Dan! Αν και οι άνθρωποι παίζουν εξωγηίνα πράματα και μάλλον θα τους χάζευα....... LEGO people live in houses made of their own flesh.
NemOOO Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Εγω πάλι ΜΙΚΡΟ και Bloc Party Time is just a fraction of the sine.......
menelaos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Χμμμ, βασικά θα ήθελα να βρω καλούς μουσικούς που να θέλουμε όλοι να παίξουμε τη δική μας μουσική και να jamάρουμε μαζί :) Ειλικρινά δε μου λέει πολλά η ιδέα να jamάρω με μουσικούς που θαυμάζω... δεν ξέρω γιατί, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εμένα :)
jmone Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead α και ξεχασα τους motorhead :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Χμμμ' date=' βασικά θα ήθελα να βρω καλούς μουσικούς που να θέλουμε όλοι να παίξουμε τη δική μας μουσική και να jamάρουμε μαζί :) Ειλικρινά δε μου λέει πολλά η ιδέα να jamάρω με μουσικούς που θαυμάζω... δεν ξέρω γιατί, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εμένα :)[/quote'] Εγώ θέλω να τζαμάρω με τον Μενέλαο!! :D :D :D You are wrong f**ked and overatted...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Χμμμ' date=' βασικά θα ήθελα να βρω καλούς μουσικούς που να θέλουμε όλοι να παίξουμε τη δική μας μουσική και να jamάρουμε μαζί :) Ειλικρινά δε μου λέει πολλά η ιδέα να jamάρω με μουσικούς που θαυμάζω... δεν ξέρω γιατί, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εμένα :)[/quote'] Εγώ θέλω να τζαμάρω με τον Μενέλαο!! :D :D :D αυτός θέλει να τζαμάρει με σένα;; :wink: :D :D :D Βass is a state of mind...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead α και ξεχασα τους motorhead :lol: άντε ρε....και γω που νόμιζα ότι θα έλεγες Motorhead...... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση