panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 sorry αλλά νομίζω ότι αυτό το thread πρέπει να σταματήσει εδώ για πολλούς λόγους.... ο λόγος στον admin..... Βass is a state of mind...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 δεν είναι τόσο άσχημο, θα έλεγα σατυρικό. και με νόημα, δεν είναι βλάσφημο. Εγω παρότι είμαι εξαιρετικά θρήσκος, πάντως με το συγκεκριμένο δεν θίχθηκα. Το είδα αλλίως.. Εξάλλου ως Θεάνθρωπος, η διδασκαλία του αναφερόταν σε όλο τον κόσμο, άρα και ο ίδιος θα ήθελε να εκπροσωπεί τις ψυχές όλων των Ανθώπων, Εδωσε σε εμένα την φώτιση να καταλάβω οτι έχω μια Λάμψη Μοναδική, πίστεψα σε αυτό και έτσι νιώθω, Ουίου Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 jmone είσαι φανερός πράκτορας του Σατανά (όχι του janick, του άλλου...)... LEGO people live in houses made of their own flesh.
jmone Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 υπάρχει κ άλλος? 8O 8O 8O ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 ΟΚ τότε πάω πάσο..... απλά μου φάνηκε λίγο προσβλητικό με την πρώτη ματιά......τεσπα Βass is a state of mind...
fleamail Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 αστείο, σοβαρό το thread αναφαίρεται στη θρησκεία και το θέμα είναι πολύ λεπτό και κάποιοι μπορεί να ενοχληθούν. Ας σταματήσει εδώ http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
boukas Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Τραγικά τραβηγμένο αλλά οκ "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 ....σκατομουφίλες.... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση