Αετός Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, andreas colorsound amps είπε Σε ο,τι configuration θελεις Ευχαριστώ.
geka Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2024 me λιγη καθυστερηση ηρθε και το ταιρι της κεφαλης σαν αγιοβασιλιατικο δώρο από τον Αντρέα Η μιση απόλαυση εδώ είναι στο μάτι............. 9
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, geka είπε me λιγη καθυστερηση ηρθε και το ταιρι της κεφαλης σαν αγιοβασιλιατικο δώρο από τον Αντρέα Η μιση απόλαυση εδώ είναι στο μάτι............. Με γειες! Προτιμάς αυτόν ή τον mvp23? Επεξεργασμένο 2 Ιανουαρίου 2024 από Nekkon Never give up!
geka Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, Nekkon είπε Με γειες! Προτιμάς αυτόν ή τον mvp23? o kaθενας εχει τη χαρη του............τωρα επειδη ηταν στην Αθηνα για καποιον καιρο μου ελειψε πολυ φαντασου οτι εχω καταληξει εδω και καιρο και στο σπιτι τουλαχιστον και τους παιζω στερεο 1
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2024 Μεγειές τη καμπίνα Γιώργη! Σου έκανε εξαιρετική δουλειά ο Ανδρέας! 1 Γιώργος
kosthrash Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2024 Ο El Chapo είναι high gain? Μου θυμίζει εμφανισιακά λίγο Friedman γι'αυτό ρωτάω... https://www.colorsound.gr/tube_amplifiers/el-chapo/
Nekkon Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2024 41 λεπτά πριν, kosthrash είπε Ο El Chapo είναι high gain? Μου θυμίζει εμφανισιακά λίγο Friedman γι'αυτό ρωτάω... https://www.colorsound.gr/tube_amplifiers/el-chapo/ JTM45 λέει, άρα vintage Marshall ήχος... 1 Never give up!
nklshp Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ακομη εαν μεγαλο ´Ευχαριστω` στο φιλο Ανδρεα. Colorsound Kingston εμπνευσμένος απο τον Fender Princeton Tweed (5f2a). Επεξεργασμένο 22 Σεπτεμβρίου 2024 από nklshp 7
Nekkon Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2024 37 λεπτά πριν, nklshp είπε Ακομη εαν μεγαλο ´Ευχαριστω` στο φιλο Ανδρεα. Colorsound Kingston εμπνευσμένος απο τον Fender Pronceton Tweed (5f2a). Ταιριάζει με το ποδήλατο και τα πιατίνια 1 Never give up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση