marathon Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Παλιόγρια φίλος, παλιόγρια... Να τα γράφεις σωστά, γιατί μας διαβάζουν και νέοι και μπορεί να τα μάθουν λάθος... έκανα λάθος από...τον εκνευρισμό μου, το διόρθωσα μετά!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Να εκφράσω την... αμαρτία μου, ούτε εγώ τη γνώριζα... Σούπερ ούαοοο, "γαζώνει" η κοπέλα- και σλαπάρει (κάτι που δεν έχει τύχει να ακούσω ποτέ με την Tal). Μπαναρετε τον. Δεν ξερει την αφγανη 1 1 με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Μπαναρετε τον. Δεν ξερει την αφγανη Ινδή είναι. Θες κι άλλο πέναλτι; Άνοιξε τον 'Ατλα στην Ασία και ξανά διάβαζε. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, LK είπε Ινδή είναι. Θες κι άλλο πέναλτι; Άνοιξε τον 'Ατλα στην Ασία και ξανά διάβαζε. στημένο είναι μου φαίνεται.... με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, LK είπε Θες κι άλλο πέναλτι; Φίλως ο dim είναι, δεν είναι ο Κούρτιτς. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Φίλως ο dim είναι, δεν είναι ο Κούρτιτς. με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Κωστάκης... να τεθείς αυτοβούλως σε κατάσταση αυτοπεριορισμού και αυτοmoderation. Θέσε σε θέση on τον σχετικό διακόπτη... ΥΓ: Που είναι αυτό το ρημάδι το κουμπί του λουκέτου; Και έχω καημό να το κάνω χρόνια τώρα MODERATORS!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΑ!!!! ΤΊΠΟΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ δεν μπορείτε να μου κάνετε από αυτά που μας κάνει.... ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ Χαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, LK είπε Θες κι άλλο πέναλτι; Εσύ και ο Φωτιάς... 3 Γιώργος
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, cos_dr είπε MODERATORS!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΑ!!!! ΤΊΠΟΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ δεν μπορείτε να μου κάνετε από αυτά που μας κάνει.... ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ Χαχαχαχαχαχα Βρε λύσσα κακιά με αυτή την κυβέρνηση... Λοιπόν, θα βρεις έναν Commodore και θα γράψεις 100 φορές: Λατρεύω αυτή την κυβέρνηση και όσες θα ακολουθήσουν 1 all this has happened before and will happen again
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Βρε λύσσα κακιά με αυτή την κυβέρνηση... Λοιπόν, θα βρεις έναν Commodore και θα γράψεις 100 φορές: Λατρεύω αυτή την κυβέρνηση και όσες θα ακολουθήσουν δεν γίνεται να το γράψει 10000 σε windows 10? 1 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση