panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Ποιο είναι λοιπόν το ομορφότερο για σας μπάσο; Προσοχή: όχι τι καλύτερο αλλά το ομορφότερο... ας αρχίσω εγώ.... Βass is a state of mind...
boukas Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 το 1ο είναι η 1 κιθάρα μου!!!! Το 2ο είναι και το δικό μου μπάσο των ονείρων μου!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
fenderiarhs Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 αυτο πιο πολυ φερνει σε εξαπτερυγο του Χριστοδουλου παρα σε μπασσο Προτιμω κατι πιο classy :D :D :D :D 2 things are infinite:the universe&human stupidity
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 αυτο πιο πολυ φερνει σε εξαπτερυγο του Χριστοδουλου παρα σε μπασσο ποιο ακριβώς; Βass is a state of mind...
boukas Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Μάλλον για το σκαλιστό ρικενμπακερ θα λέει. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
SamTheRipper Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Το σκαλιστό είναι τρομερό!!Για στείλει κανα λινκ ρε. Ένα από τα αγαπημένα μου σχήματα που ταιριάζει πάρα πολύ σε μπάσσο είναι και αυτό
jmone Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 σπερνει το μπάσο lemmy 550 respect ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 '68 NR II Gibson Thunderbird '76 Bicentennial IV Gibson Thunderbird LEGO people live in houses made of their own flesh.
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 μα γιατί δε μ 'αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό το μπάσο; σοβαρά το σιχαίνομαι.... Βass is a state of mind...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 να ρε πάρτε εδώ αυτό είναι μπάσο... Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση