NT Nick Trick Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 εκανα μια αρχη στο stotify. ακομη προχηρα πραγματα. θα εξελιχθουμε! λιγες μερες εχει 1 its rock n roll.
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) προχηρα πραγματα που εργαψα πριν 2,3 χρονια...!!! θα τα τελειοποιησω και θα πιαση!!! εχω και αλλα προχηρα γραμμενα!!! 7e919b32-5619-4ca3-80ad-a50116697b38.mp4 Επεξεργασμένο 18 Νοεμβρίου 2024 από NT Nick Trick its rock n roll.
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Στις 14/11/2023 στις 3:02 ΜΜ, NT Nick Trick είπε χαιρετω! δυο βδομαδες εφαγα, στο αχεπα κατω σαλλονικα! για απεξαρτηση απο ηρεμηστικα και αναλγητικα(αναλγυτικα συνταγογραφουμενα πιο δυνατα απο την ηρωινη... απο ιδιωτη! αυτα που σκoτωσαν τον prince michael jackson matthew perry) και λιγο χορτο, αυτα παιδες, βγηκα καινουργιος!!! πεταξε και η μανα μου ολα τα αποκρυφιστικα βιβλια που ειχα, και ησυχασα. με ξερετε σας ξερω τα λεμε... ''παρεα''! μολις γυρισα απο το πρωινο καφεδακι. Καλή ανάρρωση.κουραγιο και να είσαι δυνατός! Στις 14/11/2023 στις 3:02 ΜΜ, NT Nick Trick είπε χαιρετω! δυο βδομαδες εφαγα, στο αχεπα κατω σαλλονικα! για απεξαρτηση απο ηρεμηστικα και αναλγητικα(αναλγυτικα συνταγογραφουμενα πιο δυνατα απο την ηρωινη... απο ιδιωτη! αυτα που σκoτωσαν τον prince michael jackson matthew perry) και λιγο χορτο, αυτα παιδες, βγηκα καινουργιος!!! πεταξε και η μανα μου ολα τα αποκρυφιστικα βιβλια που ειχα, και ησυχασα. με ξερετε σας ξερω τα λεμε... ''παρεα''! μολις γυρισα απο το πρωινο καφεδακι. Καλή ανάρρωση.κουραγιο και να είσαι δυνατός! 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, Giorgos rockstep είπε Καλή ανάρρωση.κουραγιο και να είσαι δυνατός! Specs talks, Mgs walks
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ο αγώνας είναι συνεχής!δεν τελειώνει ποτέ! 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Giorgos rockstep είπε Ο αγώνας είναι συνεχής!δεν τελειώνει ποτέ! Αυτο άσ'το να μας το πει ο ίδιος καλύτερα, μην βγάζεις συμπεράσματα απ΄το πουθενά. Όπως και να'χει, το να εύχεσαι σε οποιονδήποτε "καλή ανάρρωση" και "κουράγιο" έναν χρόνο ακριβώς μετά το συμβάν, δεν στέκει. 1 Specs talks, Mgs walks
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Αυτο άσ'το να μας το πει ο ίδιος καλύτερα, μην βγάζεις συμπεράσματα απ΄το πουθενά. Όπως και να'χει, το να εύχεσαι σε οποιονδήποτε "καλή ανάρρωση" και "κουράγιο" έναν χρόνο ακριβώς μετά το συμβάν, δεν στέκει. Σε ευχαριστώ.την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικος
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, Giorgos rockstep είπε Σε ευχαριστώ.την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικος ενταξη ρε γιωργο μην ανχωνεσε δεν εγινε και τιποτα...!!! its rock n roll.
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Giorgos rockstep είπε Ο αγώνας είναι συνεχής!δεν τελειώνει ποτέ! συμφωνω!!! φαινετε και στο βιντεακι που σας ανεβασα... dont stop trying and dont look back!!! Επεξεργασμένο 19 Νοεμβρίου 2024 από NT Nick Trick 1 its rock n roll.
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, NT Nick Trick είπε ενταξη ρε γιωργο μην ανχωνεσε δεν εγινε και τιποτα...!!! Να Σάι καλά man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση