Alex Raptakis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα στο φόρουμ. Εδώ και καιρό έχω την εξής ερώτηση. Η κιθάρα μου από μόνη της έχει "στρογγυλή" εσοχή για μαγνήτες, όπως φαίνεται στην πρώτη εικόνα. Τι γίνεται αν θέλω να βάλω "τετράγωνους" μαγνήτες όπως την εικόνα 2? Πρέπει να τριφτεί το σημείο για να μπορέσει να χωρέσει το νέο σχήμα?
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Ναι. Επίσης πρέπει να γίνουν νέες τρύπες αν τυχόν είναι σε λίγο διαφορετική θέση οι βίδες και να ξαναπεραστεί το μαύρο χρώμα στην εσοχή. Δεν είναι δύσκολη δουλειά, αλλά χρειάζεται σύνεση και τα κατάλληλα εργαλεία.
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Εάν βγάλεις το παραλληλόγραμμο καπάκι από τον δεξί μαγνήτη στην φωτό σου, θα είναι ίδιος (σε διαστάσεις) με αυτόν στην αριστερή φωτό... Εάν βέβαια δεν το έχεις ξανακάνει αυτό, καλύτερα να το κάνει κάποιος που ξέρει.... Είναι κρίμα να σκάψεις την κιθάρα σου εφόσον αυτό που θες γίνεται εύκολα και απλά! Άσε που οι περισσότεροι humbucker pickups "ανασαίνουν" χωρίς τα καπάκια τους.. 1
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εάν βγάλεις το παραλληλόγραμμο καπάκι από τον δεξί μαγνήτη στην φωτό σου, θα είναι ίδιος (σε διαστάσεις) με αυτόν στην αριστερή φωτό... Εάν βέβαια δεν το έχεις ξανακάνει αυτό, καλύτερα να το κάνει κάποιος που ξέρει.... Είναι κρίμα να σκάψεις την κιθάρα σου εφόσον αυτό που θες γίνεται εύκολα και απλά! Άσε που οι περισσότεροι humbucker pickups "ανασαίνουν" χωρίς τα καπάκια τους.. Οι μαγνήτες είναι οι Fishman Fluence οπότε τα καπάκια δεν μπορούν βγουν, ούτε καν να βαφτούν. Εάν η κιθάρα σου είναι κάποιας αξίας καλύτερα να την πας σε μάστορα να το κάνει σωστά. Εκτός αν είσαι handy με φρέζα.
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 "Τετραγωνους" τους κάνει το καπάκι. Αν οι νέοι μαγνήτες ΔΕΝ είναι Fishman απλά το αφαιρείς ή αγοράζεις μαγνήτες χωρίς καπάκι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνω εγώ τη δουλειά! Αν γίνει κάτι τέτοιο θα την πάω στον 39 Customs που τον εμπιστεύομαι φουλ. Η αξία της κιθάρας είναι στα 1300, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μου πάει καρδιά να τη σκάψω... Νομίζω η όλη δουλειά παίζει να μου βγει πάνω από 400 συνολικά και δε ξέρω καν αν αξίζει για τη συγκεκριμένη κιθάρα. Η αξία της είναι λίγο πάνω από τα 1300, αλλά φοβάμαι στην ιδέα του να τη σκάψω, δε μου πάει καρδιά. Μήπως να περιμένω να πάρω μια που να είναι έτσι από μόνη της? Δε θέλω να βάλω τους Fishman, αλλά έβαλα τη συγκεκριμένη φώτο για να μη μου πείτε τίποτα για το καπάκι Αυτούς εδώ έλεγα. Είναι Bare Knuckle, και είμαι ανάμεσα στους Polymath και Juggernaut. Αλλά αυτό το καπάκι του Polymath το γουστάρω πολύ!
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Αλλά αυτό το καπάκι του Polymath το γουστάρω πολύ! Κρίμας την κιθάρα.... 1
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Κρίμας την κιθάρα.... Έεεε οκ γούστα είναι αυτά 1
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 μαγνήτης ψαροκόκκαλο? 1 με σήμα το μπιφτέκι
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Έεεε οκ γούστα είναι αυτά Έ άρα πας για τετραγώνισμα του κύκλου (οβάλ). Πάρε και δύο απλά καπάκια καβάντζα, να τα βάλεις στους παλιούς σου μαγνήτες, να τα βάλεις πάνω τους ούτως ώστε να καλύψουν τα σκαψίματα για όταν την πουλήσεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση