fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, cos_dr είπε Με την πιστωτική και δυσκολεύτηκαμε να ξεπεράσουμε τον φόβο μην μας τα κλέψουν οι χακερ Ποια πιστωτική? Ποια να μας κλέψουν? Αμανέχεις λεφτά φοβάσαι, άμα δεν έχεις ασούμε σαν κι εμένα, δεν φοβάσαι τίποτα. Εγώ βάζω το χέρι στην τσέπη και πιάνω παπούτσι. Επεξεργασμένο 22 Νοεμβρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Ποια πιστωτική? Ποια να μας κλέψουν? Αμανέχεις λεφτά φοβάσαι, άμα δεν έχεις ασούμε σαν κι εμένα, δεν φοβάσαι τίποτα. Εγώ βάζω το χέρι στην τσέπη και πιάνω παπούτσι. Δεν βάζω windows 11 γιατί είναι του ΣΑΤΑΝΑ. Windows 11 και εμβολιασμένος και στην ΚΟΛΑΣΗ θα περάσεις ως VIP από την ΠΥΛΗ. Δεν θα περιμένεις στην ουρά. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε στην ΚΟΛΑΣΗ θα περάσεις ως VIP από την ΠΥΛΗ. Δεν θα περιμένεις στην ουρά. Ποια ουρά βρε παλικάρι? Έχω εισιτήριο διαρκείας εγώ. Δική μου σουίτα λαίμαι. Με κοκτέλια, καναπέδες, γκομενάκια και τα συμπαρομαρτούντα ασούμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
trolley Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Όλα δείχνουν ότι ήλθε η ώρα για τα Windows 12. Mea Culpa
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, trolley είπε Όλα δείχνουν ότι ήλθε η ώρα για τα Windows 12. Αυτό θα γίνει όταν βάλουν τα 11 σχεδόν όλοι νομίζω. Δεν ήρθε ακόμα η ώρα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Ποια πιστωτική? Ποια να μας κλέψουν? Αμανέχεις λεφτά φοβάσαι, άμα δεν έχεις ασούμε σαν κι εμένα, δεν φοβάσαι τίποτα. Εγώ βάζω το χέρι στην τσέπη και πιάνω παπούτσι. Θα σας τα κλεψουνε μια νυχτα με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Όποιος είναι να τα βάλει, θα τα βάλει. Όποιος είναι να μην τα βάλει, δεν θα τα βάλει. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, dimsonic είπε Θα σας τα κλεψουνε μια νυχτα Τα παπούτσια? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, cos_dr είπε Όποιος είναι να τα βάλει, θα τα βάλει. Όποιος είναι να μην τα βάλει, δεν θα τα βάλει. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Cosκομφούκιος; 2
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Cosκομφούκιος; Όσα δεν φτάνει η αλεπού, όσο θέλεις βρόντα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση