Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Alex Raptakis είπε Είχε κανείς μέχρι τώρα πρόβλημα με βιβλιοθήκες Kontakt, EZdrummer και διάφορα "γνωστά" VST όπως πχ Waves, Soundtoys, Fabfilter, iZotope, κτλ? Kontakt, EZdrummer, Soundtoys, Fabfilter, iZotope όλα κομπλέ, δεν έχει γίνει το παραμικρό εδώ και 1 χρόνο. Τα τρέχω στο Reaper και στο Ableton Live 11. 1 More is more. Yngwie Malmsteen
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 OP Administrator Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Μιλάω για τη διαδικασία της αναβάθμισης κι όχι αν δουλεύουν στα 11 τα προγράμματα. Δουλεύουν με τη σφραγίδα της κάθε εταιρίας, εκτός κι αν αναφέρεται το αντίθετο. Στη αναβάθμιση λοιπόν σε εμένα, όταν άνοιξα το Cubase μου έδωσε Steinberg Soft e-livenser deactivated, για κάτι βιβλιοθήκες MIDI που είχα εγκαταστήσει αλλά και το Elements που δεν χρησιμοποιώ πια σε αυτόν τον υπολογιστή. Το Cubase Artist 12 όμως που ενεργοποιείται με άλλο τρόπο δουλεύει κανονικά όπως και τα άλλων εταιριών VST. Οπότε θα επιστρέψω αύριο με περισσότερα νέα απο εμένα. Live and let Live.
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Guru Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Στις 1/11/2022 στις 9:58 ΠΜ, LK είπε Υ.Γ. 3 Τα 10 αρια μου φαινόταν "γερασμένα", οπτικά τουλάχιστον.... να ανησυχήσω;... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Στη αναβάθμιση λοιπόν σε εμένα, όταν άνοιξα το Cubase μου έδωσε Steinberg Soft e-livenser deactivated, αυτό καλό δεν είναι με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, npap είπε να ανησυχήσω;... E ναι. Για καινούργια...είναι παλία... Ας σου πώ τωρα ότι κάνω boot disk για windows 95..... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 LK, στο τηλέφωνο πότε θα βάλεις win 11? Βάλτε 11 μωρέ, μια κρυάδα είναι ένας χρόνος έχει περάσει. Έχω 2-3 μηχανάκια με win 11, μια χαρά είναι. Μου έτυχε μια φορά και μια κάμερα usb3.1 δεν έπαιζε σωστά σε win 11 home και χρεριάστηκε win 11 professional. (Αλλά η συγκεκριμένη δεν έπαιζε σε όλες τις εκδόσεις των 10 έτσι κι αλλιώς). 1
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, harilatron είπε usb3.1 δεν έπαιζε σωστά αυτη θελει windows 3.11....αφτο ινε? 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, LK είπε αυτη θελει windows 3.11....αφτο ινε? Ρε βάλτε DOS που μου θέλετε και windows. Βαριόσαστε να γράφετε ασούμε? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε βάλτε DOS που μου θέλετε και windows. Βαριόσαστε να γράφετε ασούμε? ναι ρε, θέλουμε ποντικούς 1 με σήμα το μπιφτέκι
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε ναι ρε, θέλουμε ποντικούς Κaταλάβαμε, κοντεύει να αφομοιώσει τα windows 11 for workgroups.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση