fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Εγώ πάντως προβλέπω στο επόμενο live τους, να κάνουνε ουρά οι θεατές για ποιος θα πρωτοανέβει πάνω να τον κατουρήσει η κερία ασούμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Πωω.. θα έχει σκάσει απο τη ζήλεια της η Μαντόνα που δε το σκέφτηκε πρώτη.. αλλά, αν δεν κάνω λάθος, κάτι παρόμοιο είχε κάνει και η Ντεμπι Χάρι το ΄82(;;)
panorios Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Ζηλεύω, εγώ δεν μπορώ άμα υπάρχει κάποιος στο δίπλα δωμάτιο. 2 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, panorios είπε εγώ δεν μπορώ άμα υπάρχει κάποιος στο δίπλα δωμάτιο. Παρομοίως. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Administrator Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 παράλληλα τραγούδαγε... I think I heard a shot! Την επόμενη σίγουρα θα βάλει κοντά το μικρόφωνο να ακουστεί. 1 Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση