Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Κάτι που δεν υπάρχει στα φίλτρα της αναζήτησης είναι η πόλη - περιοχή. Επίσης, η ημερομηνία καταχώρησης.
Guru makam Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Στις 4/12/2021 στις 9:10 ΜΜ, Πάνος Χελιδόνης είπε Και κάτι ακόμα, μιας και μιλάμε για αλλαγές: Σαν μπας και γίνεται να έχουμε δυνατότητα dark theme στη σελίδα όπως κι εδώ; κάθε φορά που την ανοίγω, καίω και λίγο τον αμφιβληστροειδή μου απο την ασπρίλα της.. Ωπ!! Από που γίνεται το dark theme? Δεν το βρίσκω.. Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, makam είπε Ωπ!! Από που γίνεται το dark theme? Δεν το βρίσκω.. Κάτω-κάτω, στο τέλος της σελίδας..
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 OP Administrator Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Κάτι που δεν υπάρχει στα φίλτρα της αναζήτησης είναι η πόλη - περιοχή. Επίσης, η ημερομηνία καταχώρησης. 1 Live and let Live.
Guru makam Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Κάτω-κάτω, στο τέλος της σελίδας.. Λοιπόν το 'εμφάνιση' σε μένα δεν υπάρχει!! Οι υπόλοιπες επιλογές υπάρχουν, εκτός από αυτήν... Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό? Γνωρίζει κανείς γιατί? Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Εάν μιλάμε για τις αγγελίες, ούτε εμένα υπαρχει. Γιώργος
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 OP Administrator Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Μιλάμε για το φόρουμ και δεν εμφανίζεται σε επισκέπτες. Πρέπει να είσαι συνδεδεμένος. Στις αγγελίες δεν υπάρχει επιλογή ακόμα. Live and let Live.
Guru makam Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Εάν μιλάμε για τις αγγελίες, ούτε εμένα υπαρχει. Οχι βρίσκομαι στο forum, συνδεδεμένος και δεν υπάρχει αυτή η επιλογή! Επεξεργασμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 από makam Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, makam είπε Οχι βρίσκομαι στο forum και δεν υπάρχει αυτή η επιλογή! Και στο κινητό και στο pc σε μένα υπάρχει η επιλογη (το τσεκαρα μόλις). Πάντα υπήρχε. Γιώργος
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 OP Administrator Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 ΟΚ παράβλεψη μου. Τώρα τη βλέπεις, σωστά; 1 Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση