loucas Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2021 Απο την αποχώρηση μου και μετά κατέρρευσε το banking στην Ελλάδα.... 2
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, loucas είπε Απο την αποχώρηση μου και μετά κατέρρευσε το banking στην Ελλάδα.... Ναι αλλά σε κέρδισε και ανέβηκε ποιοτικά η τηλεόραση..... 2
loucas Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2021 Το ρημάδι το χρήμα τιι κάνει ... Έφυγα απο τα Vault και τα Gευρώ και πάλι με λεφτά έμπλεξα .... 2
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 11:40 ΠΜ, cigaret13 είπε Τρία καφάσια ροδάκινα (γιαρμάδες για σας τους νότιους...) φτάνουν για το Roland V-synth σου...; Μα δεν έχω Roland V-Synth. Αλλά εύκολα θα έδινα ένα οικοπεδάκι 200 τ.μ. για να το αποκτήσω.. ούτε οικοπεδάκι έχω βέβαια, αλλά λέμε τώρα
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 11:40 ΠΜ, cigaret13 είπε Τρία καφάσια ροδάκινα (γιαρμάδες για σας τους νότιους...) φτάνουν για το Roland V-synth σου...; Όταν θα πάει 100 ευρώ το ροδάκινο (ο γιαρμάς είναι άλλη ποικιλία) κάποιος θα σου στέλνει pm για ανταλλαγή. 1 ώρα πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Μα δεν έχω Roland V-Synth. Αλλά εύκολα θα έδινα ένα οικοπεδάκι 200 τ.μ. για να το αποκτήσω.. ούτε οικοπεδάκι έχω βέβαια, αλλά λέμε τώρα Δεν το έγραψε για σένα. Κάποιος έχει και V-Synth, και εξοχικό στο Κολωνάκι ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση