fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2021 Εδώ υπάρχει Ρουμάνος που λέγεται Κάκωση Μηνίσκου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2021 εκτός αν ή μάνα του είχε φάει σοκολατάκια και της έκαναν εντύπωση 1 με σήμα το μπιφτέκι
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2021 Administrator Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2021 Ελα ντε... κι αυτά ελληνικά απο το Βέλγιο είναι. Ασε που και οι Αβορογινιοι της Αυστραλίας απο την Ελλάδα έρχονται. Ξέρεις πως λένε τη βάρκα; Πιρόγα! Υ.Γ. Αυτό μου το είπε σαν αποκάλυψη, παραγωγός ΕΛληνικής εκπομπής στο ραδιόφωνο. 2 Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Yannis Methenitis είπε Ελα ντε... κι αυτά ελληνικά απο το Βέλγιο είναι. 2 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Ελα ντε... κι αυτά ελληνικά απο το Βέλγιο είναι. Ελληνας ήταν αυτός. Κεστεκίδης 1 λεπτό πριν, Yannis Methenitis είπε 2 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Ασε που και οι Αβορογινιοι της Αυστραλίας απο την Ελλάδα έρχονται. Ξέρεις πως λένε τη βάρκα; Πιρόγα! Υ.Γ. Αυτό μου το είπε σαν αποκάλυψη, παραγωγός ΕΛληνικής εκπομπής στο ραδιόφωνο. όπως κι η βάρκα άλλωστε με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2021 Κι αυτός ασούμε Έλληνας πρέπει να είναι https://dandreausa.com/ 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Guru makam Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2021 Και μη ξεχνάμε το καμάρι της Ηπείρου (Herbert Von Karajan) από την οικογένεια των Καραγιανναίων... Και αυτό το άκουσα κάποτε και άλλα πολλά, που δείχνουν την παθογένεια της φυλής μας.. 2 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, makam είπε Και μη ξεχνάμε το καμάρι της Ηπείρου (Herbert Von Karajan) από την οικογένεια των Καραγιανναίων... Και αυτό το άκουσα κάποτε και άλλα πολλά, που δείχνουν την παθογένεια της φυλής μας.. αφού είχε όντως ελληνική καταγωγή...(?) με σήμα το μπιφτέκι
Guru makam Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimsonic είπε αφού είχε όντως ελληνική καταγωγή...(?) Χαχαχα!! Το παίρνω πίσω! Τώρα διαβάζω στο wiki για τον προ-προ παππού του! Ενδιαφέρον... Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου 2021 από makam Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial
Guru makam Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι στα του review, αφού εδώ και λίγες ημέρες έχω στα χέρια μου μια G&L ASAT CLASSIC Bluesboy! Νομίζω στα χρήματά της δεν έχει αντίπαλο, φτάνει να μην την συγκρίνει κάποιος με κλασσική tele που έχει μονό μαγνήτη στη neck θέση, γιατί ο neck humbucker δίνει άλλο ήχο! Πιό ζεστό, με πολλά μπάσα και μεγαλύτερη ένταση - πράγμα που για εμένα ήταν ζητούμενο. Ο συνδιασμός neck humbucker με τον κλασσικό tele-bridge δίνει σε όλες τις θέσεις πιο ζεστό και γεμάτο ήχο, αλλά είναι λίγο λιγότερο punchy. Επίσης ο humbucker οδηγεί λίγο καλύτερα τα drives με καλύτερο sustain! Το μπράτσο είναι με medium C profile, τα τάστα medium-jumbo με καλά στρογγυλεμένες άκρες και τα κλειδιά με 18:1 ratio! Είχα παίξει πριν λίγες ημέρες με μια αντίστοιχη Αμερικάνα ASAT Bluesboy και προτίμησα αυτή την κιθάρα -εκτός των πολύ καλών reviews που είχα διαβάσει- βασικά για 2-3 λόγους έναντι κάποιας Fender. Ο ένας είναι ότι δεν αντέχω τα narrow-tall τάστα που βάζει η Fender στα περισσότερα από τα τελευταία της μοντέλα. Επίσης δεν μου αρέσει στην όψη το Pau Ferro που βάζει σε όλα τα μοντέλα χαμηλο-μεσαίας τιμής καθώς και το ότι προτιμώ τελικά το κλασσικό glossy finish στο neck. Γενικά πρόκειται γιά ένα πολύ βολικό όργανο, με βάρος στα 3,2 Kg και αρκετά όμορφο! Τώρα όσον αφορά το σχήμα του headstock κι έμένα στην αρχή με ξένιζε, τώρα που παίζω και βλέπω την κιθάρα, το αντιμετωπίζω σαν κάτι λίγο διαφορετικό με μια αρτίστικη προσέγγιση από τη μεριά της G&L, που τελικά μου αρέσει! Μη ξεχνάμε πως αντικειμενικά το headstock της telecaster ήταν-είναι 'άσχημο' αλλά τελικά πολύ γοητευτικό και σε συνδιασμό με το φετίχ που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, το κάνει classic! Η κιθάρα έφτασε με πολύ καλό set up, έτοιμη να παίξει. To neck πολύ καλά ρυθμισμένο για τις 10άρες που φορούσε, αλλά γι' αυτό μπορεί και να ευθύνεται το συγκεκριμένο μαγαζί που παραδίδει τα όργανα έτοιμα και μπράβο του! Κρίμα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάποιο μαγαζί να φέρνει τις G&L, γιατί πρόκειται για πολύ αξιοπρεπή όργανα που ατυχώς δεν τα γνωρίζει ο κόσμος!! Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου 2021 από makam 5 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κουκλάρα! Καλορίζικη! Κάποια στιγμη, που θα έχω χωνέψει το headstock, θα ξαναχτυπησω μια... Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου 2021 από gkourmoul1 1 Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση