johndelover Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 Καλημερα παιδες! Εχω στην κατοχη μου τα ακουστικα Byerdynamic 990 PRO 250 OHm Αξιζει τον κοπο να αγορασω τα Byerdynamic 1990 Pro ή η διαφορα ειναι μικρη στον ηχο και δεν αξιζει να δωσω τοσα λεφτα παραπανω? Ευχαριστω
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, johndelover είπε Καλημερα παιδες! Εχω στην κατοχη μου τα ακουστικα Byerdynamic 990 PRO 250 OHm Αξιζει τον κοπο να αγορασω τα Byerdynamic 1990 Pro ή η διαφορα ειναι μικρη στον ηχο και δεν αξιζει να δωσω τοσα λεφτα παραπανω? Ευχαριστω deja vu ? με σήμα το μπιφτέκι
johndelover Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 Φιλε αλλο τα Edition και αλλο τα 1990 pro τα edition ειναι HIFI τα 1990 pro ειναι studio
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 η απάντηση είναι ίδια. οχι με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 έχεις ένα από τα πιό γνωστά, διαδεδομένα και στανταρ επαγγελματικά ακουστικά που είναι χρόνια επιλογή στο χώρο. με σήμα το μπιφτέκι
johndelover Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 Να εισαι καλα φιλε για τις πληροφοριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση