Guru npap Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, LK είπε για να μην είμαστε οφφ τοπικς....στο αμάξι καπνίζω πάντως πτου γμτ!... πάει η μισή μου χαρά... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cigaret13 είπε Βρε μπας και υπέπεσε σε σφάλμα και πήρε ένα από αυτά τα καινούρια τετράτροχα που έχουν 3-4 οθόνες στο ταμπλό τους....; Αμανείναι ασπρόμαυρες crt οι οθόνες δεν πειράζει ασούμε. Επεξεργασμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 από fusiongtr 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, npap είπε πτου γμτ!... πάει η μισή μου χαρά... καλά μην σκας. το αμάξι το παίρνω μια φορά τον μηνά...και αν, και κάνω 2 τσιγάρα μέχρι ζαλονικη 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, LK είπε στο αμάξι καπνίζω πάντως 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, LK είπε καλά μην σκας. το αμάξι το παίρνω μια φορά τον μηνά... με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, LK είπε ο ΘΕΟΣ παντως ηταν τσιμινιερα κανονικη www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Guru npap Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, Superfunk είπε ο ΘΕΟΣ παντως ηταν τσιμινιερα κανονικη ναι σίγουρα... πάντως λίγα χρόνια πριν φύγει που βρεθήκαμε δια ζώσης ανέπνεε με το ζόρι και δεν θυμάμαι καθόλου ρε γμτ αν τότε κάπνιζε ακόμα... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση