Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 o engl παντως , ειναι τιμιο μηχανημα.το διαπιστωσα μολις πηγα την στρατ και το "πεταλοσεταπ" που δουλευω στον boogie και τον ακουσα. σ π ε ρ ν ε ι !! θα συμφωνησω ομως και με την αποψη του αγαπητου φιλου silot , ο οποιος παλιοτερα μου ειχε πει μια σοφη κουβεντα : " o boogie δεν αρεσει σε κανεναν με το πρωτο ακουσμα.εχει ομως ακριβως τα μεσαια που χρειαζεται για να ξεχωρισει μεσα στην ορχηστρα (η στη μιξη)." αυτο κατα την γνωμη μου ισχυει και με τον engl , αλλα ομως τα καθαρα του boogie / fender ΔΕΝ τα εχει επειδη δεν φοραει 6L6... ακουσε τον παντως προτου κανεις "κινηση"... Mesa/Boogie & Strato
Christos. Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 την αποψη μου σου την ειπα αλλα απο αυτα που αναφερεις μαλλον εφαγε πορτα!Εγω θα σου ελεγα να πας για τον Traynor και με ενα καλο booster να βρεις τον ηχο σου! Φιλε Liako οχι οτι εφαγες και πορτα ρε συ. :D Αληθεια,ποια ηταν η προταση σου βασικα? :roll: Λεγοντας booster εννοεις καποιο distortion πεταλι?
Christos. Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 o engl παντως ' date=' ειναι τιμιο μηχανημα.το διαπιστωσα μολις πηγα την στρατ και το "πεταλοσεταπ" που δουλευω στον boogie και τον ακουσα.σ π ε ρ ν ε ι !!αλλα ομως τα καθαρα του boogie / fender ΔΕΝ τα εχει επειδη δεν φοραει 6L6..[/quote'] Η αληθεια ειναι οτι για τον Εngl,μονο καλα λογια ακουω.Πρεπει να παω να τον ακουσω για να σχηματισω αποψη(αληθεια ποιος τους φερνει?). Ο Τraynor μου'χε αφησει αριστες εντυπωσεις αλλα δεν ξερω αν θα ανταποκριθει στις metal καταστασεις.. Δεν το κρυβω,οτι σαν εναλλακτικη σκεφτομαι τον classic 30 μιας και για πρωτη φορα αγοραζω λαμπατο ενισχυτη και ισως τελικα να ειναι και θεμα συνηθειας. Και εδω που τα λεμε,αμα βαλεις και ακουσεις 5-6 ενισχυτες στη σειρα,σιγουρα θα ξεχωρισεις αυτον που σου καθεται καλυτερα στο αυτι σου γιατι θα υπαρχει μετρο συγκρισης.Αν ομως για οποιοδηποτε λογο δεν μπορεις να τον αγορασεις και τελικα,παρεις εναν απ'τους υπολοιπους που δεν σου εκανε και την τρελλη εντυπωση,πιστευω οτι,ακριβως επειδη δεν θα εχεις κοντα αλλους ενισχυτες για τον συγκρινεις στον δικο σου χωρο, θα σε βολεψει μια χαρα κι'αυτος. :wink: Γνωμη μου..
Christos. Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 Για τον Mesa Boogie-Studio Caliber DC-2,τι γνωμη εχετε? http://images.search.yahoo.com/search/images/view?back=http%3A%2F%2Fimages.search.yahoo.com%2Fsearch%2Fimages%3Fp%3DMesa%2BBoogie%2BStudio%2BCaliber%2BDC-2%26fr%3Dyfp-t-501%26toggle%3D1%26cop%3Dmss%26ei%3DUTF-8%26vc%3D%26fp_ip%3DDE&w=500&h=493&imgurl=www.guitare-village.com%2Fmatos%2F05_04_2005%2Fmesadc.jpg&rurl=http%3A%2F%2Fwww.guitare-village.com%2Famplis_97.php&size=81.2kB&name=mesadc.jpg&p=Mesa+Boogie+Studio+Caliber+DC-2&type=jpeg&no=1&tt=3&oid=dfbc4862d072f964&ei=UTF-8
liakos Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 την αποψη μου σου την ειπα αλλα απο αυτα που αναφερεις μαλλον εφαγε πορτα!Εγω θα σου ελεγα να πας για τον Traynor και με ενα καλο booster να βρεις τον ηχο σου! Φιλε Liako οχι οτι εφαγες και πορτα ρε συ. :D Αληθεια' date='ποια ηταν η προταση σου βασικα? :roll: Λεγοντας booster εννοεις καποιο distortion πεταλι?[/quote'] εδω εισαι!!απλα φοβερος!http://www.thomann.de/gr/tech_21_trademark_60.htm 8) booster μπορει να ειναι ενα πεταλι overdrive π.χ.boss sd-1 Practice cures most tone issues - John Suhr
Vrass Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2007 Εξαιρετικος ο Boogie αλλα σπάνιος πλέον και ακριβός. Εκτός αν εχεις βρει μεταχειρισμένο σε καλή τιμή. Από τις άλλες επιλογές ο Engl ειναι κορυφή. Ο πιο ευέλικτος ηχητικά και με την καλύτερη ποιότητα σε κατασκευή και ηχο στην κατηγορία του. Με τη βοήθεια ενός πεταλιού equalizer και ενός booster (της Boss ειναι καλα και φτηνά) θα κάνεις θαύματα. Βγάζουν και η Randall και Peavey καποια προσιτά λαμπάτα combos made in china που ειναι πιο οικονομικά και καλα για τα λεφτά τους αλλα δεν πλησιάζουν τον Engl κατα τη γνώμη μου. Αξίζει τα τα ακούσεις και αυτα πάντως. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
stavrilian Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Για τον Mesa Boogie-Studio Caliber DC-2,τι γνωμη εχετε? Δεν ξερω για τον DC-2, αλλα ο Dc-5 μου εχει αφησει πραγματικα τις καλυτερες εντυπωσεις! Εξαιρετικος ενισχυτης!
Christos. Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Εξαιρετικος ο Boogie αλλα σπάνιος πλέον και ακριβός. Εκτός αν εχεις βρει μεταχειρισμένο σε καλή τιμή. Ποσα θα'δινες για εναν DC-2 και ποσα για εναν DC-5? Μεταχειρισμενους παντα. :wink: Βγάζουν και η Randall και Peavey καποια προσιτά λαμπάτα combos made in china που ειναι πιο οικονομικά και καλα για τα λεφτά τους αλλα δεν πλησιάζουν τον Engl κατα τη γνώμη μου. Αξίζει τα τα ακούσεις και αυτα πάντως. Οπως αυτος εδω για παραδειγμα? http://www.thomann.de/gr/peavey_valve_king_112_gitarrencombo.htm (ειχα φαει το ψιλοκοληματακι μου μ'αυτον) Και απο randall μερια: http://www.thomann.de/gr/randall_rg50_tc.htm
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 φιλε "ψυχιατρε" θα μεταφερω και παλι την γνωμη ενος πολυ "διαβασμενου" φιλου στο noiz ο οποιος οταν ρωτησα και εγω ποιον boogie να επαιρνα και ειχα βρει dc-5 , μου απαντησε οτι αυτη η σειρα , μονο boogie δεν ειναι (ηταν). του εφερνε παλια ο λογοθετης σαν πιο "οικονομικη" σειρα της mesa για τον πολυ κοσμο , αλλα ηταν η μερα με την νυχτα σε συγκριση με εναν "καθαροαιμο" boogie. θα σου ελεγα λοιπον να τους αποφυγεις , οπως επισης και την σειρα f (f30/f50). my 2 cents :wink: Mesa/Boogie & Strato
Vrass Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Nαι, τα Randall και Peavey που έγραψα πιο πάνω είναι ο RG50 και ο Valve King αντίστοιχα. Ο Randall βγαίνει και σε έκδοση με 2*12 μεγάφωνα καθώς και σε κεφαλή νομίζω. Είναι πολύ ωραίος για τα λεφτά του. Τον Valve King δυστυχώς δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα. Σχετικά με τους Boogie τώρα, δεν ξέρω που παίζουν οι τιμές τους στα μεταχειρισμένα. Δεν έχω πετύχει και κανέναν πρόσφατα. Συμφωνώ και με το ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα (όπως και τα f30, f50, nomad) δεν πλησιάζουν σε καμία περίπτωση έναν ακριβότερο "καθαρόαιμο" Boogie (από τη σειρά Rectifier για παράδειγμα) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδιάφοροι ενισχυτές. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση