Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 OP Administrator Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, dimsonic είπε Προς τι ο προβληματισμος; Στο ότι λες αοριστίες. 12 λεπτά πριν, Superfunk είπε Κατι λαθος κανεις τοτε. Ενα απλο 57αρι τοποθετημενο σωστα αρκει. Η ροκ ιστορια αλλωστε το εχει αποδειξει πολλακις. Η ιστορία του ροκ πάντως δεν γράφτηκε με την κουβέρτα αλλά με το 57 σαν κύριο μικρόφωνο μέσα σε χώρους στούντιο. Κάποιοι το προτιμούν ζεστό. Live and let Live.
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, yameth είπε Η ιστορία του ροκ πάντως δεν γράφτηκε με την κουβέρτα αλλά με το 57 σαν κύριο μικρόφωνο μέσα σε χώρους στούντιο. Κάποιοι το προτιμούν ζεστό τωρα θα μου πεις οτι το 57αρι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ στη γρυλια του Marshall που βγαζει 150 db "ακουει" και το χωρο και θα με τρελλανεις αφεντικο ασε που τοτενες τους ενισχυτες τους ειχαν αναμεσα σε φορητα πανελς για ακομα μεγαλυτερη πεθαμενατζιλα εχοντας κανει 10αδες τεστ παντως ο ηχος που βγαζω ΜΕ την φλοκατη ειναι πιο "ζεστος" και "γεματος" απο οτι χωρις,το εκανα στην αρχη λογω αναγκης και επειδη πονουσαν τα αυτια μου αλλα μετα σε Α/Β τεστ η φλοκατη νικησε....the more isolation,the better τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα ,αλλα και σε πολλες παραγωγες που εχω κανει τον ενισχυτη παντα σε "πεθαμενο" σημειο του στουντιο τον εβαζα, (μη ξεχναμε αλλωστε οτι πλεον στο 90% των μεγαλων συναυλιων που παμε τον ηχο του miked iso box εξω απο τη σκηνη ακουμε στις κιθαρες) Επεξεργασμένο 30 Ιουλίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
manitsa7 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 Συμφωνω και γω ως προς τα loadbox(οχι attenuator διοτι χανουν λιγο στη διαδικασια πιστευω) μεχρι στιγμης εχω πετυχει τα καλυτερα αποτελεσματα με loadbox,χρησιμοποιωντας το gear που ηδη γνωριζω(πεταλια,ενισχυτες κτλπ.)ο μονος παραγοντας ειναι τα irs τα οποια ομως εχουν εξελιχθει αρκετα τελευταια http://learntheguitar.gr/
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε εγω θελω να αναβω τον ενισχυτη και την πεταλιερα να βαΝω την κιθαρα και να παταω record Κι εγώ αυτό κάνω. Το attenuator είναι έτσι κι αλλιώς πάνω στον Chief που συνηθέστερα χρησιμοποιώ για να μην ανατινάξω καμιά μπαλκονόπορτα, οπότε απο κει φεύγει ένα σήμα line στο Radar που πηρα 80 ευρώ απ τις αγγελίες και καρφί στην κάρτα ήχου. Αν σου άρεσε το OX, πρέπει να σου πω ότι τα παληκάρια στη Celestion έχουν κάνει αντιστοιχα εξαιρετική δουλειά. Συνήθως η πρώτη επιλογή που είναι ένα pre-mixed 57 με Royer 121 ειναι αρκετή χωρίς να ψάχνεις 17 ώρες κάποιο impulse να σου κάτσει. Φυσικά η ποιότητα του attenuator καθορίζει εν πολλοίς το τί θα πάρεις στο τέλος, αλλά ένα ποιοτικό reactive attenuator είναι έτσι κι αλλιώς must για όποιον θέλει να χαίρεται τον εξοπλισμό του στο σπίτι.
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, kpeyos είπε Αν σου άρεσε το OX Πολυ μου αρεσε,αν δεν ειχα μονωμενο στουντιο και μηδενικο προβλημα με τους γειτονες θα το αγοραζα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Superfunk είπε τωρα θα μου πεις οτι το 57αρι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ στη γρυλια του Marshall που βγαζει 150 db "ακουει" και το χωρο και θα με τρελλανεις αφεντικο Υπάρχουν early reflections που κατά τη γνώμη μου τα ακούει. Και με την απομόνωση παρατηρώ μια αύξηση του boxiness (χαμηλομεσαία) και χωρίς αυτήν, αναλόγως το πού πατάει ο ενισχυτής κάποιες άλλες διαφορές στον ήχο. Άλλος ήχος πχ στο πλακάκι, άλλος στη μοκέτα του στούντιο. Πρίν που είπα αν έχεις δοκιμάσει Celestion, εννούσα τα IRs. Επεξεργασμένο 30 Ιουλίου 2021 από kpeyos
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, kpeyos είπε Πρίν που είπα αν έχεις δοκιμάσει Celestion, εννούσα τα IRs. Ναι μπρε,πλακα εκανα 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, yameth είπε Στο ότι λες αοριστίες. ε ναι.... κάποια στιγμή θα το ακούγαμε κι αυτό εδώ μέσα. ΟΚ good luck with your search then 1 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση