Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 Πολύ ωραίος, μεγειά. Μια παρατήρηση: Έχω παρατηρήσει ότι όταν προσπαθώ να παίξω με μεγάλους ενισχυτές σε εντάσεις δωματίου εκτός από το διαφορετικό ήχο (αρκετά πριν το "καλό" break up) συμβαίνει και κάτι ακόμα. Κομπρεσάρει το χέρι μου και δεν κοπανάω τις χορδές ελεύθερα. Σε μεγαλύτερες εντάσεις δεν αλλάζει μόνο ο ενισχυτής αλλά και το παίξιμο. Τον ήχο νομίζω θα τον βρεις στις πρόβες.
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, harilatron είπε Έχω παρατηρήσει ότι όταν προσπαθώ να παίξω με μεγάλους ενισχυτές σε εντάσεις δωματίου εκτός από το διαφορετικό Εμ για αυτό πήρε μικρό ενισχυτή :) Όλοι ενισχυτές κάτω από 20 βαττ με λαμπατο rectifier και αρκετό negative feedback, όπως ο dlx rv ,παίζουν και έχουν εξαιρετική αίσθηση και σε λογικές εντάσεις (γύρω στα 80 με 85 dB όχι φυσικά παρακάτω μια και ο ακουστικός ήχος των χορδώνΕ τσι κιθάρας καλύπτει τον ενισχυτή :) ) Επεξεργασμένο 22 Ιουλίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εμ για αυτό πήρε μικρό ενισχυτή :) Καλά εσύ πρέπει να έχεις κουφαθεί τελείως. ΠΟΣΟ ΧΡΩΝΩ ΕΙΣΑΙ ?
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, harilatron είπε Καλά εσύ πρέπει να έχεις κουφαθεί τελείως. ΠΟΣΟ ΧΡΩΝΩ ΕΙΣΑΙ ? Δεν θα είμαι και μίσος Keith ? :) Όταν γράφω πάντως ανεβαίνω στα 100 dB αλλά βαΝω φλοκατη ,αλλιώς θα σκοτωθω...Η φλοκατη κόβει 30 dB για πλάκα και γραφει και καλύτερα ο ενισχυτής. Επεξεργασμένο 22 Ιουλίου 2021 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 18 λεπτά πριν, harilatron είπε Κομπρεσάρει το χέρι μου και δεν κοπανάω τις χορδές ελεύθερα. Σε μεγαλύτερες εντάσεις δεν αλλάζει μόνο ο ενισχυτής αλλά και το παίξιμο Αυτο κανω οταν παιζω βραδυ. Ακριβως αυτο. Ολες οι νοτες ακουγονται στη ιδια ενταση, περιπου 20% δυναμης. Εαν βαρεσω χορδη, θα ακουστω αρκετα. Και αυτο διοτι παιζω με cleanish ηχο, ακομπρεσσαριστο. Καθε ωρα, καθε μερος, καθε κιθαρα και καθε ενταση προκαλει για διαφορετικο παιξιμο και σεταπ. 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Δεν θα είμαι και μίσος Keith ? :) Όταν γράφω πάντως ανεβαίνω στα 100 dB αλλά βαΝω φλοκατη ,αλλιώς θα σκοτωθω. Για βελτιστο αποτελεσμα, ειναι καλο να αποφευγουμε συγκεκριμενα χρωματα στη φλοκατη?? Γιώργος
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Για βελτιστο αποτελεσμα, ειναι καλο να αποφευγουμε συγκεκριμενα χρωματα στη φλοκατη?? Δεν κΣερω αλλά εγώ προτιμώ να αλλάξω ενισχυτή πάρα την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ φλοκατη. Δίνει απαράμιλλο ήχο. Επεξεργασμένο 22 Ιουλίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 Περιπου ποσα db αισθητης εντασης κοβει? Γιώργος
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Περιπου ποσα db αισθητης εντασης κοβει? 30 με 40 κάνει τον τίγρη γατάκι :) Έξω από την πλάκα επειδή ....παιδιωΘεν που έγραφα στα στουντιΑ πάντα είχα τον ενισχυτή στο live room και έγραφα στο control room δεν με πειράζει να μην έχω τον ενισχυτή κοντά μου σε μεγάλη ένταση...το αντίθετο μάλλον...με ενοχλεί (ή μάλλον ενοχλούσε μια και δεν παίζω live πλεον) πολύ να έχω κοντά μου ανοιγμένο ενισχυτή ακόμα και live...με εμποδίζει να ακούω τι παίζει και η....υπόλοιπη μπάντα :) Αν ξανάρχιζα να παίζω live θα έπαιζα μόνο με in ear. Επεξεργασμένο 22 Ιουλίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση