Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δλδ θα πληρώσεις κάτι μεταχειρισμένο, παλιό και που δεν ξέρεις την "περιποίηση" που έχει δεχτεί, παραπάνω από όσο έχει καινούριο; Αυτό ισχύει μόνο σε fender, gibson, αυτοκίνητα αντίκες και αντικείμενα διασήμων. Σε καμιά άλλη περίπτωση. Και άντε τα 2 τελευταία τα καταλαβαίνω. Οι κιθάρες που κολλάνε;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Βασικά συμφωνούμε αλλά υπάρχει και το εξής ενδεχόμενο.Τα μουσικά όργανα όταν είναι hi-end και είναι σε άριστη κατάσταση και ειδικά όταν είναι μοντέλα τα οποία έχουν κοπεί από την παραγωγή η έχουν επανακυκλοφορήσει είναι λογικό να αποκτούν τιμή μεγαλύτερη ή απο αυτήν που είχαν ΚΑΙ λόγω του συλλεκτικου χαρακτήρα τους. Επίσης το ίδιο συμβαινει και με τους ενισχυτες τα θρυλικά synths και άλλα πολλά, άσχετα με τον προηγούμενο κάτοχο τους διασημο ή μη. Επίσης δεν υπάρχουν ΜΟΝΟ η Fender και Gibson αλλά πολλές και καλύτερες μάρκες γιά όργανα τα οποία διαχρονικά ενδέχεται να ανεβάσουν τιμή. Ο ενισχυτής λοιπόν που έχω πιστεύω πως έιναι συλλεκτικό μοντέλο αφού εχουν περάσει 42+ χρόνια απο την κατασκευή του και η άριστη κατάσταση του δεν το κατατάσσει στην κατηγορία μεταχειρισμένο αλλα στην κατηγορία κλασσικο... Και είναι εύκολο να καταλαβεις την κατάσταση ενός τέτοιου αντικειμενου ειδικά αν είσαι και γνώστης.

Για τις κιθάρες εννοούσα οτι μακάρι να ειχα μια Gibson 50 χρονών κληρονομιά απο κανα μπαρμπα μου για πολλούς λόγους...

ay Respects To The Vultures For They Are Your Future...

Δημοσιευμένο

Μόνο με φεντερ και γκιμπσον γίνεται το χάλι όργανα να ανεβάζουν ως και 10χ την αξία τους. Όσο και για το συλλεκτικό το συζητώ. Εμένα πχ δεν με ενδιαφέρει καν. Αν έχω να διαλέξω μεταξύ ενός παλιού και ενός καινούριου reissue τότε θα προτιμήσω το 2ο.

Δημοσιευμένο

ποιός ο λόγος να αγοράσεις οποιοδήποτε reissue οποιουδήποτε αντικειμένου αν δεν σε ενδιέφερε το original?

Δημοσιευμένο

Αν το οριτζιναλ είναι σε τέλεια κατάσταση και πιο φθηνό θα το έπαιρνα. Αλλά όντας μεταχειρισμένο και πόσων ετών ούτε που ξέρω τι κουσούρι μπορεί να βγει μετά από λίγο καιρό. Έτσι με τις επανεκδόσεις παίρνω κάτι φρέσκο και σε τέλεια οργανική κατάσταση και σε ορισμένες περιπτώσεις και φθηνότερο.

Δημοσιευμένο

Αν το original είναι σε τέλεια κατάσταση αποκλείεται να το βρείς φθηνότερο και αυτο δεν είναι χάλι όπως προανέφερες αλλά μαγκιά να είσαι κάτοχος οποιουδήποτε συλλεκτικού πράγματος γιατι κατάλαβα οτι σκέφτεσαι κλασσικο=παλιό. Να υποθέσω οτι δεν ασχολείσαι με το άθλημα του βινυλίου... Ξερεις αυτά τα "παλιά" μαύρα μεγάλα CD....

Δημοσιευμένο

Έπαιξες και έχασες... ¶λλο cd-βινύλιο και άλλο 1 παλιό μηχάνημα με 1 πιο καινούριο. Θα πάρω βινύλιο που βγήκε προχθές παρά το ίδιο που βγήκε πριν 10 χρόνιαΣύγκρινες τώρα ντομάτες με αγγούρια.

Προτιμώ τα technics mk2 παρά το dual505 (τον παππού του)

Δημοσιευμένο

Και κάτι άλλο. Μην μου βάζεις λόγια που δεν είπα. Κλασικό δεν είπα ποτέ ότι ισούται με παλιό, ούτε μίλησα ποτέ για κάποιο χάλι ή για κάποια μαγκια!

Και για το πόσο σέβεσαι τα κλασικά δεν το σχολιάζω. Φαίνεται και από το 1ο σου ποστ :wink:

Δημοσιευμένο
Δλδ θα πληρώσεις κάτι μεταχειρισμένο' date=' παλιό και που δεν ξέρεις την "περιποίηση" που έχει δεχτεί, παραπάνω από όσο έχει καινούριο; Αυτό ισχύει μόνο σε fender, gibson, αυτοκίνητα αντίκες και αντικείμενα διασήμων. Σε καμιά άλλη περίπτωση. Και άντε τα 2 τελευταία τα καταλαβαίνω. Οι κιθάρες που κολλάνε;[/quote']

Δεν είμαι αυτός που δεν σέβεται το καλό κλασσικο αλλά τι να κάνω έναν Fender Super Reverb 65' όταν έχω αλλους 5 ενισχυτές που καλύπτουν τις ανάγκες μου? Και πια η διαφορά της οποιαδήποτε συλλογης είτε ειναι κιθάρες είτε βινύλια είτε γραμματόσημα? Βασικά κατάλαβα γιατί έχεις τοοοοσα post.Όπου και να δεις thread έχεις δεν έχεις, Ξέρεις δεν ξέρεις να πείς γράφεις. Αν δεν είσαι συλλέκτης στο οτιδήποτε δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό που λέω. Παραπάνω επίσης είπες οτι είναι χάλι μια Gibson ή Fender να περνει την αξια της 10x....

Δημοσιευμένο
Βασικά κατάλαβα γιατί έχεις τοοοοσα post.Όπου και να δεις thread έχεις δεν έχεις' date=' Ξέρεις δεν ξέρεις να πείς γράφεις. [/quote']

Εμποράκο άρχισες τις προσωπικές επιθέσεις βλέπω έτσι; Όταν γράφτηκες αυτό από τους κανόνες του forum το διάβασες; :

5.Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση

Γιατί τα μόνα δικά σου ποστ ήταν αυτό: 8O ,η διαφήμιση των υπηρεσιών σου ως ηχολήπτης και μαστερας, και φυσικά οι επιθέσεις σου και οι σχολιασμοί σου επειδή απλώς είπα ότι δεν πληρώνω περισσότερο κάτι παλιό σε σχέση με κάτι καινούριο. Και όσο για τον αν σε όσα έχω πει έχω βοηθήσει κανέναν το αφήνω ασχολίαστο..... Μπορεί να βοήθησα τους πάντες, μπορεί και κανέναν!

Αλλά πάντα όλοι οι άλλοι του είδους σου, όταν ψάχνουν για κανά θύμα, έτσι και ακουστεί καμιά άλλη άποψη που τους χαλάει, αρχίζουν επιθέσεις επί προσωπικού!

Όσο για το 10χ στις γκιμπσον και φεντερ, καταλαβαίνω ότι όντας 1 από αυτούς που θα τις πούλαγαν τόσο, θα σε δικαιολογήσω....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...