cos_dr Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Μπα... Απο ότι καταλαβαίνω, δεν είσαι σοσιαλιστής. Κρίμα......... Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 το νου σας ρεμάλια, μη μου κλειδώσετε το νήμα ΜΟΥ..... 3 με σήμα το μπιφτέκι
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 dimsonic όταν έκανες το pfizer μήπως πάτησες accept cookies? 2
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, harilatron είπε dimsonic όταν έκανες το pfizer μήπως πάτησες accept cookies? Με πέθανες πανάθεμά σε .... Υπάρχει άνθρωπος (γνωστός μου) που όταν πήγε σε μπαρ, επειδή δυσκολευόταν να διαλέξει ανάμεσα σε Φίσερ και Κάιζερ, είπε ... "μια pfizer". Επεξεργασμένο 13 Ιουλίου 2021 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 30 λεπτά πριν, harilatron είπε dimsonic όταν έκανες το pfizer μήπως πάτησες accept cookies? δεν έκανα pfizer... με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε δεν έκανα pfizer... Πες μας τι έκανες να ξέρουμε τις επιπτώσεις. Η Google ελέγχει τα εμβόλια και σου βάζει μέσα τσιπς (δεν ξέρω αν είναι ruffles). Επεξεργασμένο 13 Ιουλίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, dimsonic είπε δεν έκανα pfizer... Ε, δεν σ' έπιασαν απ' αυτό.
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, harilatron είπε Ε, δεν σ' έπιασαν απ' αυτό. Εγώ αρνητής των εμβολίων/φαρμάκων δεν υπήρξα ποτέ. Αρνητής αυτής της κυβέρνησης υπήρξα από εκείνη την πρώτη καταραμένη ώρα που ανέλαβε Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2021 Εσύ να κάνεις το αντιλυσσικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
δημοσιεύτηκε από dimsonic,
0 reactions
Προς ανάρτηση
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση