Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΠΛΗΚΤΡΑΣ ΠΑΙΖΩ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ PA 700 ΣΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΠΛΟ Η ΤΟ ORIENTAL ; ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ORIENTAL ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ;Η ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ; Επεξεργασμένο 9 Ιουλίου 2021 από Επισκέπτης
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ένας φίλος έχει το Korg PA-4X και προτίμησε την Oriental έκδοση γιατί έχει έξτρα ανατολίτικους ήχους και ρυθμούς. Και επειδή μέσα στην ανατολή είναι και η Τουρκία, έχει μέσα και τα "δικά" μας, πχ τσιφτετέλια. Θυμάμαι μου έδειχνε ένα φανταστικό μπουζούκι. Φαντάζομαι πάνω κάτω θα είναι το ίδιο και για το PA-700, βέβαια είναι 3 φορές φθηνότερο... Επεξεργασμένο 9 Ιουλίου 2021 από Alex Raptakis
stavros_d80 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Τα styles του oriental δεν κάνουν για την ελληνική αγορά, εγώ έχω το απλό και είναι μια χαρά, αν σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ μπορείς να τους βρεις και ξεχωριστά. Σημασία έχει το σετ που θα του βάλεις επάνω όχι το όργανο https://www.musicorama.gr/products/musicorama-ultimate-pa-700-lite-set 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας τελικα Σταυρο και γω το απλο θα παρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση