killbill Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Ali Barout είπε Αυτό πρέπει να είναι instrument track. Όχι midi. Για φτιάξε ένα midi και κοίτα αν έχει. Αλλιώς, πήγαινε στον πάτο των τρακ που έχει ένα γρανάζι, πάτα το, πήγαινε στην καρτέλα instrument και δες μήπως είναι κρυμμένο το Time Base. Ποιά έκδοση έχεις; Μάλλον φταίει η ΄έκδοση που έχω (AI) και δεν το υποστηρίζει. Όχι midi track ήταν αυτό που παρέθεσα όχι instrument. Αυτό το εικονιδιάκι με την νότα ψάχνω που παρέθεσε ο Alex Raptakis στο post στη σελίδα 1. Στα audio tracks εμφανίζεται, όχι όμως στα Midi tracks Πήγα κάτω στο γρανάζι και στην καρτέλα instrument και δεν βλέπω κάτι: Βλέπω μια επιλογή Freeze. Μήπως αυτό κάνει τη δουλειά? θα το δοκιμάσω Τελικά δεν παίζει το Freeze. Ναι μεν όταν κάνω freeze αλλάζοντας το μετρονόμο του cubase δεν χαλάνε τα Midi tracks, όταν όμως μετά κάνω Unfreeze δυστυχώς τα midi tracks χαλάνε και επηρεάζονται από την αλλαγή στον μετρονόμο Επεξεργασμένο 8 Ιουλίου 2021 από killbill
Ali Barout Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Τότε φίλε killbill, τρία πράγματα μπορείς να κάνεις. Ή εξπορτ αυτά τα σημεία, επανεισαγωγή και συνεχίζεις στο σωστό τεμπο από το πλήκτρο και το cubase... Ή τα ξαναγράφεις. Ή το γράφεις όλο το κομμάτι 120 και το ρίχνεις όλο στο τέλος στο 100.
killbill Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Export κάθε midi track σε midi file? Πολύ φοβάμαι ότι με το import σε νέο project οπου θα έχω βάλει τον μετρονόμο του cubase στο σωστό tempo, θα χαλάσει το midi track μόλις γίνει import Αλλά μια δοκιμή θα δείξει Επεξεργασμένο 8 Ιουλίου 2021 από killbill
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Αν δεν είναι πολλά δώσε μου τα να στα φτιάξω εγώ στο τέμπο που θες 1
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, killbill είπε Export κάθε midi track σε midi file? 1) export όλο σε midi file, 2) επεξεργασία σε άλλο daw, 3) import στο δικό σου.
NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Δοκίμασες να μπεις στα event, να κάνεις αντιγραφή επικόλληση σε νέο project στο tempo που θες; Όχι τα midi track, τα event μέσα σε αυτά
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Μανώλης Χναράκης είπε 1) export όλο σε midi file, 2) επεξεργασία σε άλλο daw, 3) import στο δικό σου. ...δεν είμαι σίγουρος ότι το artist κάνει export tracks. Import μάλλον κάνει. με σήμα το μπιφτέκι
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Από τα λεγόμενά του, νομίζω πως έκανε άμεση εγγραφή από arranger keyboard μέσω midi στο daw, ας με διορθώσει αν κάνω λάθος. Στις 7/7/2021 στις 3:44 ΜΜ, killbill είπε ...δεν χρησιμοποίησα μετρονόμο κατά την ηχογράφηση αλλά στηρίχτηκα στα drums του πλήκτρου). Έτσι άφησα τον μετρονόμο του Cubase στο default 120 ενώ στο πλήκτρο ο ρυθμός ήταν 100... Αν όντως ισχύει, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει συγχρονισμό ή εγγραφή των δεδομένων στο ίδιο το keyboard και μετά να τα μεταφέρει με import smf στο daw. Καλύτερα να το κάνει σωστά από την αρχή.
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Με τη δύναμη του CUBASE 11 PRO ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΡΟΧΤΕΣ το φτιάξαμε. 2 1
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Με τη δύναμη του CUBASE 11 PRO ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΡΟΧΤΕΣ το φτιάξαμε. Άξιος. Υ.Γ. Σε περίπτωση που ισχύουν αυτά που έγραψα πιό πάνω, περί ελεύθερης εγγραφής από arranger μέσω midi. Αν δεν γίνει σωστά αυτού του τύπου η εγγραφή από την αρχή, την επόμενη φορά θα υπάρχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση