Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 OP Administrator Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Συνήθως. Σαβουροthreadland.. Live and let Live.
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Αμέ. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Michael-Amott Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 ΓιαΑμέθ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dimicupo Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Να μπανάρετε τον Yameth.....όσο παει και σοβαρεύει..... :( Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
jmone Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 πάντως το chat είναι άθλιο ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
dimicupo Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 .......Ζωή είναι,θα περάσει... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
jmone Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 καλά αυτό να λέγεται ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 OP Administrator Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 πάντως το chat είναι άθλιο Γιατί μας τη λες έτσι ρε φιλαράκι. Σίγουρα δεν είναι msn, αλλά τη δουλειά του τη κάνει. Εσείς δεν του κάνετε την τιμή να το επισκέπτεστε. Live and let Live.
dimicupo Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Γεια σου αρχηγέ.....έτσι να σε ακούω γήινο :) Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς να πάθεις :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
jmone Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 όχι δεν έχω καμία διάθεση να την πω σε κανέναν απλά το σχόλιο αυτό στοχεύει στην αναβάθμιση του chat που πολλές φορές έχω επισκεφτεί και έχω κάνει και μπόλικα ξενύχτια εκεί μέσα και έχω μάθει και αρκετά πράγματα μέσα από αυτό ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση