Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 Administrator Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 Για να είναι πιο εύκολα αναζητήσιμα τα κομμάτια που έχουν ανέβει στην ενότητα Music, έβαλα κάποια tags σε μερικά απο την παρακάτω λίστα. Acoustic × Alt Rock × Ambient × Ballad x Blues × Classic × Country × Electro × Έντεχνο × Funk × Fusion × Instrumental × Jazz × Λαϊκά × Λαϊκοποπ × Latin × Metal × Pop × Punk × Rap-Hip hop × Reggae × Rock × Rockabilly × Ρεμπέτικο × Soul × Soundtrack × Παραδοσιακά × World Αν και αρκετά μεγάλη δεν εκπροσωπεί φυσικά όλα τα ήδη αλλά είναι ένας καλός μπούσουλας. Οσοι έχετε ανεβάσει κομμάτια μπορείτε να προσθέσετε κάποιο tag απο τα παραπάνω που θα σας προταθεί σαν Recommended, όταν αρχίσετε να γράφετε. Μπορείτε να βάλετε 2 διαφορετικά αν εξυπηρετεί αλλά 1 θα μπει ως prefix, δηλαδή θα μπει σαν ταμπέλα στο κομμάτι. Δοκιμάστε και πέστε αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. 4 Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 τα παλιά μπορούν να ταξινομηθούν τώρα? με σήμα το μπιφτέκι
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 26 λεπτά πριν, dimsonic είπε τα παλιά μπορούν να ταξινομηθούν τώρα? Ναι το δοκίμασα!
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 Εγώ τις περισσότερες φορές γράφω transgenre κομμάτια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ τις περισσότερες φορές γράφω transgenre κομμάτια. Τότε γράψε απλά "trans" και θα καταλάβουμε εμείς που είμαστε straight. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τότε γράψε απλά "trans" και θα καταλάβουμε εμείς που είμαστε straight. Ωραία η προσθήκη των tags αλλά βαριέμαι τώρα να ακούω τι έχω γράψει και να ψάχνω το είδος γιατί δεν τα θυμάμαι και πρέπει να τα ακούω. Τρία τέσσερα θυμάμαι και μου αρέσουν ούτως η άλλως. χαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
John Tzinieris Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 Υπάρχει πολύ μεγάλη επικάλυψη και βλέπω να γίνεται ψιλομπλέξιμο.. Για καλό είναι πάντως.. Μήπως μπορούμε να προσθέσουμε "classical" (για καθαρή κλασική μουσική π.χ. Μπαχ) και "electronic" (π.χ. Jarre στυλ);
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Ωραία η προσθήκη των tags αλλά βαριέμαι τώρα να ακούω τι έχω γράψει και να ψάχνω το είδος γιατί δεν τα θυμάμαι και πρέπει να τα ακούω. Τρία τέσσερα θυμάμαι και μου αρέσουν ούτως η άλλως. χαχαχαχαχαχαχαχα Για σένα, το cos_dr φτάνει. Είσαι ξεχωριστό genre εσύ, μια κατηγορία μόνος σου, παίζεις χωρίς αντίπαλο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Για σένα, το cos_dr φτάνει. Είσαι ξεχωριστό genre εσύ, μια κατηγορία μόνος σου, παίζεις χωρίς αντίπαλο. Έτσι είναι, έτσι!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 OP Administrator Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, John Tzinieris είπε Υπάρχει πολύ μεγάλη επικάλυψη και βλέπω να γίνεται ψιλομπλέξιμο.. Για καλό είναι πάντως.. Μήπως μπορούμε να προσθέσουμε "classical" (για καθαρή κλασική μουσική π.χ. Μπαχ) και "electronic" (π.χ. Jarre στυλ); Υπάρχουν και τα 2. Απλά σαν prefix θα επιλέξεις το 1 απο τα 2. 1 Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση