Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Και εγώ παιδί θαύμα είμαι. ?

Παιδί κουμπί.?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημοσιευμένο
1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Και εγώ παιδί θαύμα είμαι. ?

Εσύ δεν είσαι παιδί.

Είσαι σκέτο θαύμα.

• Ευχαριστώ 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο

Υπάρχουν δύο ειδών παιδιά θαύματα: Αυτά που είναι εξαιρετικά σε κάτι για την ηλικία τους και αυτά που είναι εξαιρετικά σε κάτι τελεία.

Η πρώτη κατηγορία προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με αντίστοιχους ενήλικες αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακή και να δημιουργεί πολύ μεγάλες προσδοκίες για την εξέλιξή της. Η εξέλιξη αυτή μπορεί και να μην έρθει ποτέ βέβαια ή να είναι πολύ μικρότερη από την αναμενόμενη.

Η δεύτερη κατηγορία, πολύ πιο σπάνια προφανώς, περιλαμβάνει παιδιά που είναι ήδη, όχι μόνο φτασμένα σε τεχνικό επίπεδο, αλλά ισάξια και συχνά πολύ καλύτερα από αντίστοιχους ενήλικες επαγγελματίες.

Ο πιτσιρίκος του βίντεο είναι οπωσδήποτε εντυπωσιακός. Βέβαια η φωνή του θα αλλάξει πολύ και ίσως να μην μπορεί να τραγουδάει Brian Johnson αργότερα. 

Ενωμοτάρχης

• Guru
Δημοσιευμένο
5 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε

Υπάρχουν δύο ειδών παιδιά θαύματα: Αυτά που είναι εξαιρετικά σε κάτι για την ηλικία τους και αυτά που είναι εξαιρετικά σε κάτι τελεία.

Δυστυχώς, απ'ότι έχω δει, το 2ο είδος δεν υπάρχει.

Ο Σγούρος (σαν παράδειγμα) έπαιξε το 3ο του Rachmaninoff (από τα πολύ γνωστά παλούκια) σε ηλίκια 13 ή κάτι τέτοιο. Αυτό είναι πραγματικός άθλος. Αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται, πλέον για την ηχογράφηση.

Δεν ξέρω κάποιο μικρό παιδί (όχι 15-16 που είναι η κοπελιά που πόσταρα) που να έχει κάνει κάτι και να βαστάει στο χρόνο.

Ίσως ο Mozart αλλά ποιός από μας ζούσε τότε να δει και αν δεχτεί τι έχει κάνει ο άνθρωπος;

Δημοσιευμένο
7 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε

ίσως να μην μπορεί να τραγουδάει Brian Johnson αργότερα. 

Για Bon Scott πώς τον κόβεις? :classic_tongue:

Freud-Σαντές

Δημοσιευμένο

Το θέμα είναι ότι ένα ανώριμο και χωρίς προσωπικότητα  ταλαντούχο παιδάκι, είναι ακόμα ... παιδάκι και προλαβαίνει και να ωριμάσει και να αποκτήσει και προσωπικότητα. ?

• Συμφωνώ 1
Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Για Bon Scott πώς τον κόβεις? :classic_tongue:

καλά , εκεί είναι που δεν μπορεί κανένα παιδί ούτε να τον πλησιάσει ;;?

δεν μπορώ και δεν θέλω καν να δω το παιδάκι πχ να τραγουδάει  whole lotta rosie ?

Επεξεργασμένο από Rebel_Of_South

"There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva

2 λεπτά πριν, Rebel_Of_South είπε

δεν μπορώ και δεν θέλω καν να δω το παιδάκι πχ να τραγουδάει  whole lotta rosie ?

Δηλαδή το Highway to hell σε χάλασε (προσπαθώ να πω ότι δεν τραγούδησε Brian, αλλά Bon)?

Επεξεργασμένο από fusiongtr
  • Like 1

Freud-Σαντές

6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Δηλαδή το Highway to hell σε χάλασε (προσπαθώ να πω ότι δεν τραγούδησε Brian, αλλά Bon)?

κι εγώ προσπάθησα να πω ότι ο Bon Scott είχε μια αλητεία και τσαχπινιά - πονηράδα που δεν θα στην βγάλει κανένα παιδάκι ποτέ . Γι αυτό και έγραψα ότι δεν μπορώ και δεν θέλω να φανταστώ να τραγουδάει ένα whole lotta rosie 

το highway to hell ας πάει στα κομμάτια , για την ζωή on the road μιλάει μεν , περνάει δε . Και αμφιβάλλω αν καταλαβαίνει και  τι τραγουδάει το παιδάκι 

εντιτ : καταλαβαίνω ότι έτσι όπως έγραψα , φάνηκε σα να μην ξέρω ότι είναι εποχής Σκοτ το τραγούδι . Εγώ το πήγα λίγο...αλλού 

Επεξεργασμένο από Rebel_Of_South

"There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...