cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Μου αρέσει πάντως Φώτη μου, το ότι έπιασες το πνεύμα μου αμέσως (αν και δεν το είπα ευθέως). Off topic... Bro κάνε κάτι να σου φύγει η "μαυρίλα"... positive thoughts!! 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Bro κάνε κάτι να σου φύγει η "μαυρίλα"... Δηλαδή να σταματήσω να γράφω κομμάτια για πόρνες, ανεκπλήρωτους έρωτες, πιθανές αυτοκτονίες, κλπ .... Εσύ τα λες σε μένα? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δηλαδή να σταματήσω να γράφω κομμάτια για πόρνες, ανεκπλήρωτους έρωτες, πιθανές αυτοκτονίες, κλπ .... Εσύ τα λες σε μένα? Είσαι π@@στης..... Επεξεργασμένο 26 Μαΐου 2021 από cigaret13 1
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, Tamtam είπε Πάτε για Ban , ΟΛΟΙ ρε Κι ο Dimsonic? 1
TamTam Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Κι ο Dimsonic? Όλοι λέμε, εκτός από τον fusion που είναι εναρμονισμένος με το positive thinking Σπύρο συγνώμη, αλλά έκανα report στην ανάρτησή του κομματιού. Εκανα και Like βέβαια. Το Noiz είναι σελίδα ειδικού περιεχομένου. Ασχολείται με την μουσική και την τεχνολογία της. Θέματα της επικαιρότητας πολιτικά, ρατσιστικά και αμφιλεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας θα διαγράφονται. Επεξεργασμένο 26 Μαΐου 2021 από Tamtam 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, Tamtam είπε Σπύρο συγνώμη, αλλά έκανα report στην ανάρτησή του κομματιού. Εκανα και Like βέβαια. Κάποιον Ιούδα, τον έχεις ακουστά? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
TamTam Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κάποιον Ιούδα, τον έχεις ακουστά? Φίλε, με προσβάλλεις. δεν έχει σημασία τι μας αρέσει και τι όχι, αν ήταν έτσι, εδώ μέσα θα ήταν αρένα. Ο κανονισμός είναι σαφής. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αγνοηθεί και αυτό το report μου περί πολιτικών θεμάτων στο Noiz και ότι θα διαγραφεί το συκοφαντικό αυτό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ποστ. Λες και δεν τα βλέπουμε στην tv ή τα διαβάζουμε στις εφημερίδες και τα γενικού ενδιαφέροντος social media με τον απαραίτητο οπαδικό σχολιασμό, ανάλογα με ποιους ακολουθεί ο καθείς. Το Noiz είναι σελίδα ειδικού περιεχομένου. Ασχολείται με την μουσική και την τεχνολογία της. Όχι με τον υποκινούμενο όχλο των social media. Επεξεργασμένο 26 Μαΐου 2021 από Tamtam
Προτεινόμενες αναρτήσεις