Alex Raptakis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Η Spitfire Audio διοργανώνει κλήρωση με δώρο όλες τις βιβλιοθήκες της, αξίας πάνω από 16.000 ευρώ και 20.000 ξεχωριστά. https://www.spitfireaudio.com/everythinghttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSco4h49BQkqB0YvjJ-XIYr2LY1ylupg23zDvAD2z4n0-prGOw/viewform 2 4
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2021 Έχω μόνο τα free της Spitfire, δηλαδή το BBC Discover και όλα τα LABS. Φοβερά προϊόντα γενικά, μακάρι να κάτσει σε κάποιον από εδώ η καλή. 1 1 More is more. Yngwie Malmsteen
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2021 Τουλάχιστον φετος δεν εκαναν κανενα διαγωνισμο παρωδία με σήμα το μπιφτέκι
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 OP Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, dimsonic είπε Τουλάχιστον φετος δεν εκαναν κανενα διαγωνισμο παρωδία Λες για τον διαγωνισμό film scoring που έγινε πέρσι, που ο νικητής ήταν σαν να έκανε πλάκα?
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε Λες για τον διαγωνισμό film scoring που έγινε πέρσι, που ο νικητής ήταν σαν να έκανε πλάκα? Ναι. Αν δεν ειχα χασει 20 μερες απ τη ζωη μου γι αυτο δεν θα το εκανα θεμα με σήμα το μπιφτέκι
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 OP Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, dimsonic είπε Ναι. Αν δεν ειχα χασει 20 μερες απ τη ζωη μου γι αυτο δεν θα το εκανα θεμα Ε ντάξει το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά αστείο, και η απάντησή τους ήταν θλιβερή. Επίσης δεν έθεσαν καθόλου το ζήτημα ότι ο νικητής δεν μπορούσε καν να συμμετάσχει γιατί είχε συνεργαστεί ήδη με τους παραγωγούς της ταινίας, το οποίο ήταν απαγορεύτικό. Τι να πω, δε το περίμενα καθόλου.
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 51 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Ε ντάξει το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά αστείο, και η απάντησή τους ήταν θλιβερή. Επίσης δεν έθεσαν καθόλου το ζήτημα ότι ο νικητής δεν μπορούσε καν να συμμετάσχει γιατί είχε συνεργαστεί ήδη με τους παραγωγούς της ταινίας, το οποίο ήταν απαγορεύτικό. Τι να πω, δε το περίμενα καθόλου. Για μενα ηταν πρωτογνωρη εμπειρία και μια απο τις καλυτερες δουλειες μου. Δυστυχως ετυχε μιας γελοιας αντιμετώπισης. Ουτε καν μια ακροαση. 1 με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Για μενα ηταν πρωτογνωρη εμπειρία και μια απο τις καλυτερες δουλειες μου. Δυστυχως ετυχε μιας γελοιας αντιμετώπισης. Ουτε καν μια ακροαση. ναι. Τα google analytics δεν έδωσαν τις μέρες της αξιολόγησης κανένα play απο Μ. Βρετανία ή σχετικές χώρες. Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει στο κανάλι μου. με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση