fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Στις 20/5/2021 στις 6:19 ΜΜ, Haris είπε Όποιος έχει λεφτά για 'καπνό' αυτή την περίοδο, να ξέρει ότι τον αντιπαθώ, Εμφάνιση Έψαξες μέσα στο πληκτρολόγιο? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
atreu73 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι η μοσάντ, η cia και η kgb έξω από ένα δάσος. Μέσα στο δάσος παραμονεύει ένας παλαιστίνιος. Μπαίνει η cia, χτενίζει όλο το δάσος. Τίποτα. Έρχεται η kgb, το καίει. Πουθενά. Τέλος, μπαίνει μέσα η μοσάντ. Μετά από ένα λεπτό βγαίνει με μια αρκούδα. Ναι, ναι, φωνάζει η αρκούδα με το μαχαίρι της μοσάντ στο λαιμό. Είμαι παλαιστίνιος. Επεξεργασμένο 14 Ιουνίου 2021 από atreu73 2 ο χρόνος αρκετός
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2021 Στις 14/6/2021 στις 10:22 ΠΜ, Vartanis είπε Υπάρχει εξήγηση; Εμφάνιση Δεν χρειάζεται, είναι σαφές τι έχει συμβεί
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλούνται να εμβολιαστούν ένας Άγγλος, ένας Γερμανός, ένας Αμερικάνος και ένας Έλληνας. Πάει πρώτος ο Άγγλος. -Δεν εμβολιάζομαι, λέει. Μα Κύριε το εμβόλιο θα χορηγηθεί ειδικά στους τζέντλεμαν (!!..) Α, εντάξει τότε. Και εμβολιάστηκε. Ακολουθεί ο Γερμανός. Δεν θέλω να εμβολιαστώ, τονίζει εμφατικά. Μα Κύριε, είναι διαταγή! Α, εντάξει τότε. Και εμβολιάστηκε. Ακολουθεί ο Αμερικανός. Ούτε να το συζητάτε, τους το ξεκόβει εξαρχής. Μα Κύριε γιατί, εδώ εμβολιάστηκε ο γείτονας σας. Α, καλά εντάξει τότε. Και εμβολιάστηκε. Ακολουθεί ο Έλληνας. Μακριά από μένα, ούτε να το σκεφτείς , ούτε κατά διάνοια. Μα Κύριε το εμβόλιο θα χορηγηθεί ειδικά στους τζέντλεμαν. Δεν μ’ ενδιαφέρει. Μα είναι διαταγή! Σιγά που θα υπακούσω στις διαταγές σας. Δεν βλέπετε που το έκανε ο γείτονας σας; Και λοιπόν; Μου είναι αδιάφορο. Μα τέλος πάντων, από που έρχεστε; Τι εθνικότητας είστε; Είμαι Έλληνας. Έλληνας; Α, εντάξει κανένα πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς εσείς οι Έλληνες δεν συμπεριλαμβάνεστε στους καταλόγους για εμβολιασμό, γιατί δεν το . . . .δικαιούστε. ΤΙ ; ; ; ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ; ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ; ; ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ... ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΟ... ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ .&..... ... &. .. . .ΤΩΡΑ ΕΙΠΑ ... ΡΙΧΤΟ!!! Έτσι... εμβολιάστηκε κι ο ... Έλληνας !!! Επεξεργασμένο 15 Ιουνίου 2021 από Dr. No
atreu73 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2021 Δυό παλαιστίνιοι μπαίνουν σε εβραικό εστιατόριο. - δεν έχει πολύ κόσμο ε; - ε εντάξει. Μη σκας. 2 ο χρόνος αρκετός
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2021 Administrator Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2021 Αν και ρατσιστικό πλέον, να πως πήγαινε στην σωστή εποχή: Σκάει Παλαιστίνιος σε μπαρ. 2 Live and let Live.
gmoukou Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Οσκαρικό Επεξεργασμένο 23 Ιουνίου 2021 από gmoukou 1 3 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση