Phil-Wolf Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Χαιρετώ! Μήπως γνωρίζει κάποιος τιμές για αγορά κιθάρας Paul Reed Smith; Ευχαριστώ!
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Ξεκινούν από 700 και φτάνουν ψηλά! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
kontras Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 ψηλά ψηλά λυγμ :( Dreamers come and go, but a dream's forever
Phil-Wolf Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Με ενδιαφέρει μια καλή Paul Reed Smith και συγκεκριμένα η Custom 24. Μήπως γνωρίζεις την τιμή της (πιθανώς αυτή που έχει ο Ζοζέφ - αντιπρόσωπος PRS στην Ελλάδα);
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 2800 από thomann O zozef παρακαλείτε κάποια στιγμή να φτιάξει επιτέλους το site του... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 http://www.thomann.de/gr/index.html Από Γερμανία. Το μισό νοιζ ψωνίζει από αυτόν. Αν δεις τιμές θα καταλάβεις. Και για επιπλέον πληροφορίες ρίξε πολλές ματιές στην ενότητα αγορά. Θα καταλάβεις :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
menelaos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Γνώμη μου είναι να πάρεις από αμερική, από ebay, από κάποιον ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ πωλητή. Θα σου έρθει γύρω στα 2000¤ μαζί με φόρους κλπ κλπ κλπ, απλά θα πρέπει να περιμένεις κανα δίμηνο να εκτελωνιστεί. Αλλά γλιτώνεις σχεδόν το 1/3 της αξίας της! Εγώ τουλάχιστον έτσι πήρα τη δικιά μου. Αν θες κι άλλες πληροφορίες, στείλε ένα pm ή από msn έχω να σου προτείνω κάποια sites, ebay sellers κλπ. ;)
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Ρε συ Μενέλαε εσύ που το κατέχεις, πόσο τις είχε τις prs ο ζοζεφ; Γιατί το site είναι οφ εδώ και κανλα 2μηνο κοντά! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση