Kostis Poulis Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 εντελώς άσχετο με τις τέλε αλλά ο συγκεκριμένος youtuber με ενοχλεί γιατί έχει βρώμικα νύχια και κάνει συνέχεια κοντινά στα δάχτυλά του! ειμαι περίεργος
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 OP Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 εμένα μ ενοχλεί γιατί ξεκινάει να λέει τι θα παρουσιάσει και μετά αρχίζει να σολάρει. Λες και είχαμε καμιά όρεξη... με σήμα το μπιφτέκι
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, dimsonic είπε εμένα μ ενοχλεί γιατί ξεκινάει να λέει τι θα παρουσιάσει και μετά αρχίζει να σολάρει. Λες και είχαμε καμιά όρεξη... Εντάξει το παλΟυκαρι έχει φάει τη ζωή του για να μάθει να παίζει πολιΕ γΛήγορα την 5τονικη σε όλες τις θέσεις με καγκουροηχο δεκαετίας 80....μην του το χαλάς ... Επεξεργασμένο 18 Μαΐου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 OP Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εντάξει το παλΟυκαρι έχει φάει τη ζωή του για να μάθει να παίζει πολιΕ γΛήγορα την 5τονικη σε όλες τις θέσεις με καγκουροηχο δεκαετίας 80....μην του το χαλάς ... Ι know είμαι κακό παιδί lately με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Superfunk είπε παίζει πολιΕ γΛήγορα την 5τονικη Σιγά το γρήγορα. Σαν κάτι παλιά τρίκυκλα που είχανε κολλημένη αφίσσα "ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ". Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 OP Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 δεν με πειράζει να παίξει μέσα στο γενικό πλάνο να ακούσουμε τον α μαγνήτη και τον β κλπ. Αλλά.... σήμερα θα σας παρουσιάσω αυτήν την κιθάρα.... βρρρρρρρρρρρ κλείνουμε ποτς Λοιπόν αυτή η κιθάρα.... ρε φίλος αν θες να παίξεις, βγάλε ένα βίντεο που να λέει ΕΓΩ που παίζω την χ κιθάρα να δω πόσα απίδια θα πιάσει το τσουβάλι σου.... με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση