fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 Για τα πετάλια του παρακάτω κυρίου ξέρουμε τίποτα περισσότερο (έχει κάποιος προσωπική εμπειρία)? https://www.koamps.com/koi-overdrive.html Αυτό είναι discontinued βέβαια, αλλά αν πάτε στα pedals έχει μπόλικα αντίστοιχα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ekim Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Archer επάνω σε Zendrive. Αυτό ήταν. Δεν παραβλέπω τα υπόλοιπα αλλά εκεί ήταν το μυστικό. Επάνω σε τι ενισχυτή; Μήπως τελικά εκεί είναι όλο το ζουμί; Νομίζω σε παλιότερο thread συζητάγαμε ότι η όποια διαφορά στα overdrives είναι οι συγκεκριμένες συχνότητες που μπουστάρει σε σχέση με αυτές που έχει ανάγκη ο εκάστοτε ενισχυτής 1
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, ekim είπε Επάνω σε τι ενισχυτή; Μήπως τελικά εκεί είναι όλο το ζουμί; Νομίζω σε παλιότερο thread συζητάγαμε ότι η όποια διαφορά στα overdrives είναι οι συγκεκριμένες συχνότητες που μπουστάρει σε σχέση με αυτές που έχει ανάγκη ο εκάστοτε ενισχυτής Super reverb re. Είχα κι εγώ παίξει πάνω σ» αυτόν. Ωραίος και δυνατός. 1 InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση