Nestoras Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, Superfunk είπε ωραια late 60s tele...(υπολογιζω) custom color (black?) με maple cap neck.....αν την ειχες τωρα θα ειχες χΑΙστι στα λαιΦτα. Μέσα έπεσες, 68 ήταν. Την είχα αγοράσει από τον Χάτσιο αρχές 10ετίας του 80. Ήταν stripped και είχε λογότυπο ΚΧ, με έξτρα strat μαγνήτη στη μέση. Μου την περιποιήθηκαν 1)ο συμφοιτητής μου Κ. Κακανιάρης (βάψιμο - αφαίρεση λογότυπου), 2) Β. Καγμάκης που μου την επανέφερε σε original tele μορφή. Την κράτησα μεχρι το '90, όπου πουλήθηκε στο Vibrato κι' έκτοτε αγνοείται η τύχη της. Θυμάμαι είχε πολύ βολικό μπράτσο. 10 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Δανεικια? Όχι, την είχα πάρει 50.000 δρχ. 1 InfluenSir!
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ήταν stripped και είχε λογότυπο ΚΧ, με έξτρα strat μαγνήτη στη μέση. α ενταξει μικρο το κακο τοτενες... αλλα και παλι μια 5αρα την επουλαγες σημερα. 46 λεπτά πριν, Nestoras είπε Όχι, την είχα πάρει 50.000 δρχ. το 1980 δηλ.πριν τις ΠΑΣΟΚΟσυνταΚσις και τα "διοριστε μας ΟΛΟΥΣ στο δημοσιο¨ ΔΑΝΕΙΚΑ η ισοτιμια ηταν 1 δολλαριο=41 δραχμες (το 87 ενδειΧτικα ειχε παει με τα...πασοκοδανεια και τη μιση Ελλαδα διοριΖμενη στο δημοσιο στις 138...) αρα ειχες δωσει 1219(!) δολλαρια....δηλ σημερινα 4000 ...δεν τα λες και λιγα.... https://www.usinflationcalculator.com/ Επεξεργασμένο 8 Μαΐου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Superfunk είπε α ενταξει μικρο το κακο τοτενες... αλλα και παλι μια 5αρα την επουλαγες σημερα. το 1980 δηλ.πριν τις ΠΑΣΟΚΟσυνταΚσις και τα "διοριστε μας ΟΛΟΥΣ στο δημοσια¨ ΔΑΝΕΙΚΑ η ισοτιμια ηταν 1 δολλαριο=41 δραχμες (το 87 ενδειΧτικα ειχε παει με τα...πασοκοδανεια και τη μιση Ελλαδα διοριΖμενη στο δημοσιο στις 138...) αρα ειχες δωσει 1219(!) δολλαρια....δηλ σημερινα 4000 ...δεν τα λες και λιγα.... Λίγα δεν ήταν καθόλου. Τα 30.000 τα είχα πάρει από υποτροφία του 2ου έτους, Την πούλησα 70.000. Επεξεργασμένο 8 Μαΐου 2021 από Nestoras InfluenSir!
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Nestoras είπε Την πούλησα 70.000. αρα εχασες τα κερατα σου (μια και με την τρομακτικη υποτιμηση τα 70.000 ουτε 10.000 δεν θα ητανε τοτενες μετα απο καποια χρονια...τρεχαμε με ετησιο πλΕΘωρισμο κοντα στο 35% τοτενες τα χρυσα χρΩνοια πριν μας καταστρεΠσουν οι Γερμανοι.... και αρχισει ο @cos_dr να γραφει συΝφονιΚα αιργα εναντΓια στη λαΙσχι τιμαςκριβουν Μπιλντερμπεργκ ) Επεξεργασμένο 8 Μαΐου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 54 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ήταν stripped και είχε λογότυπο ΚΧ, με έξτρα strat μαγνήτη στη μέση 54 λεπτά πριν, Nestoras είπε κι' έκτοτε αγνοείται η τύχη της. Την είχε αγοράσει ένας νεαρός από το σάουθερν αμέρικα, Μπρεντ Μέησον λέγεται.
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 23 λεπτά πριν, Superfunk είπε αρα εχασες τα κερατα σου (μια και με την τρομακτικη υποτιμηση τα 70.000 ουτε 10.000 δεν θα ητανε τοτενες μετα απο καποια χρονια...τρεχαμε με ετησιο πλΕΘωρισμο κοντα στο 35% τοτενες τα χρυσα χρΩνοια πριν μας καταστρεΠσουν οι Γερμανοι.... και αρχισει ο @cos_dr να γραφει συΝφονιΚα αιργα εναντΓια στη λαΙσχι τιμαςκριβουν Μπιλντερμπεργκ ) Συμφωνώ πως έχασα. Πάντα ήθελα stratocaster και αυτή ήταν κάτι που ποτέ δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελα. Τέλος πάντων ο γέγονε, γέγονε και σήμερα μετά από 30+ χρόνια θυμόμαστε ωσάν γηραροί τα πεπραγμένα του τότε. Η πλάκα είναι πως τότε αντί για strat πήρα Les Paul. InfluenSir!
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 25 λεπτά πριν, Superfunk είπε στη λαΙσχι τιμαςκριβουν Μπιλντερμπεργκ ) Εγώ θα γράψω συμφωνική ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΧΗ, μπας και με δώκουν και εμένα ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 όλοι αμαρτήσαμε κάποτε. Εγω τι να πω που αμάρτησα με κλώνο.... με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εγω τι να πω που αμάρτησα με κλώνο.... Κλωνοκάστερ? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση