Alex Raptakis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 56 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τέτοια tele θέλω κι εγώ ασούμε. Τώρα το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. 1
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 Ρε σεις, ο άνθρωπος (παλιό και εξέχων μέλος) ξαναμπήκε μετά από καιρό, εξέφρασε τα "εσώψυχα" του κι εσείς μιλάτε, ακόμα κι εδώ...! για Tele? Νικόλα καλώς ξαναήρθες! 1 1
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 Ρε σεις, μου βγηκαν τα ματια οξω στην οθονη του κινητου, με αυτα που ποσταρετε! Ξανακαλωσορισες, Νικολα! Γιώργος
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Guru Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Dr. No είπε υπάρχει tele πιάνο? μι αυτούνη βολεύεσθε?... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Welcome back. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 OP Guru Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Πωπω... πολύ μου αρέσει το νοιζ. Ειχα ξεχάσει όλα αυτά... crash course in noiz re-acting αυτό το θρεντ! Ευχαριστώ σε όλους! Home - Editions Musica Ferrum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση